Головна  →  Новини  →  26 лютого 2021

У Вищому професійному училищі № 33 пройшла кваліфікаційна атестація здобувачів освіти

У Вищому професійному училищі № 33 пройшла кваліфікаційна атестація здобувачів освіти

26 лютого 2021 року в стінах Вищого професійного училища № 33 м. Києва пройшла поетапна кваліфікаційна атестація, яка є невід'ємною складовою проміжного контролю якості професійної підготовки здобувачів освіти. Пробну кваліфікаційну роботу виконували учні третього курсу навчання за професією кухар, офіціант.
Передували підведенню проміжних підсумків професійно-практична та теоретична підготовка в лабораторіях навчального закладу та на виробничих місцях підприємств.
Сьогодні здобувачі освіти продемонстрували наявність цікавих ідей, здатність до самостійної роботи, уміння і навички впевнено виконувати технологічні прийоми. Свої творчі здібності, розвинуті у стінах навчального закладу, вони втілили у приготовлених стравах.
Кваліфікаційна комісія високо оцінила рівень теоретичних знань, результати виконання кваліфікаційних пробних робіт та прийняла рішення про присвоєння всім здобувачам освіти групи кухарів, офіціантів IV кваліфікаційного розряду з професії кухар.
Злагоджена робота педагогічного колективу та роботодавців стала запорукою високого результату підготовки кваліфікованих робітників для міста Києва.
Джерело: ВПУ № 33.

Перейти до спискуВерсiя для друку