Головна  →  Новини  →  7 квітня 2021

Об'їзд небезпечних і антисоціальних об'єктів здійснили сьогодні члени Комісії з питань техногенноекологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Святошинської РДА (фото)

Об'їзд небезпечних і антисоціальних об'єктів здійснили сьогодні члени Комісії з питань техногенноекологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Святошинської РДА (фото)

Сьогодні голова Святошинської РДА Сергій Павловський провів виїзне обстеження з питань техногенноекологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Святошинської РДА. Головною темою обстеження було вивчення стану споруд і будівель на території району, які тривалий час не використовуються власниками чи балансоутримувачами або використовуються не за призначенням, у результаті чого ці об'єкти становлять небезпеку для людей або ж перетворюються в осередки антисанітарії та скупчення антисоціальних особи.

Члени комісії здійснили об'їзд таких найбільш резонансних об'єктів з метою їх обстеження, визначення балансоутримувачів та шляхів приведення їх до належного санітарно-епідемічного стану. Вони відзначили, що осередки загрози здоров'ю та життю святошинців часто виникають на територіях покинутих, незавершених забудов, на об'єктах, де не виконано благоустрій після демонтажу споруд, тощо. У таких місцях, як правило, виникають стихійні сміттєзвалища, знаходять притулок безхатьки.

За результатами обстеження голова Святошинської РДА Сергій Павловський дав тиждень відповідним керівникам на вирішення питання щодо встановлення балансоутримувачів, власників чи орендарів об'єктів, які становлять загрозу для людей, та наведення на них порядку відповідно до норм благоустрою та санітарно-епідемічного стану в столиці.

Перейти до спискуВерсiя для друку