Головна  →  Новини  →  7 травня 2021

10 травня до Міжнародного дня сім’ї та дня матері відбудеться сімейне свято «Щасливі родини – скарб країни»

10 травня до Міжнародного дня сім’ї та дня матері відбудеться сімейне свято «Щасливі родини – скарб країни»

До Міжнародного дня сім’ї та дня матері, 10 травня, з 11:00 до 15:00 у Парку партизанської слави (вул. Борова) відбудеться сімейне розважальне свято під гаслом «Щасливі родини – скарб країни». Про це повідомляє Київський міський центр соціальних служб.

За інформацією Центру соціальних служб, загальноміський захід має на меті запропонувати київським родинам різні форми та види цікавого та змістовного дозвілля для кожного члена сім’ї, а також проінформувати громадськість про соціальні послуги для сімей, що надаються у столиці.

Під час свята відбудеться нагородження Подяками Київського міського голови найактивніших мам за 2020-2021 роки, а також відзначення київських родин, які прожили у шлюбі понад 45 років. Учасники заходу отримають можливість побачити святкову концертну програму за участю обдарованих дітей, сімей та творчих колективів міста, побувають на творчій локації «Таткова майстерня» та фотовиставці «Міцні родини столиці». Окрім цього, діти та вихователі з дитячих будинків сімейного типу (ДБСТ) м. Києва візьмуть участь у сімейному розважальному квесті «Сімейні пригоди: відпочинемо разом!».

У рамках заходу працюватимуть інформаційний консультативний пункт щодо послуг для сімей Києва від соціальних працівників Київського міського та лівобережних районних центрів соціальних служб, а також консультативний майданчик з питань відповідального батьківства, усиновлення та різних форм сімейного виховання.

Організатор свята: Служба у справах дітей та сім’ї КМДА спільно з Київським міським центром соціальних служб, Київським міським центром «Родинний дім», Дарницькою районною у м. Києві державною адміністрацією.

Усі події заходу та діяльність локації організовано із суворим дотриманням протиепідемічних заходів.

Акредитація представників ЗМІ за телефонами: 063 349 55 69; 097 528 96 09; 456 77 81.

Контактна особа: 063 358 53 54, Павличук Олександр.

Джерело: КМДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку