Головна  →  Новини  →  14 липня 2021

Сергій Павловський продовжив знайомство з діяльністю Інституту проблем матеріалознавства ім. І. М. Францевича НАН України

Сергій Павловський продовжив знайомство з діяльністю Інституту проблем матеріалознавства ім. І. М. Францевича НАН України

За попередньою домовленістю з керівництвом інституту щодо більш предметної розмови стосовно підтримки інноваційної діяльності наукового закладу, досягнутою під час попередньої зустрічі очільників районної влади та названого інституту, сьогодні Сергій Павловський разом із керівником апарату Сергієм Шаповалом відвідав Інститут проблем матеріалознавства ім. І. М. Францевича НАН України.

Це не перша зустріч у такому форматі: очільника району зацікавили розробки, якими займається інститут, і , визнаючи роль наукових досягнень у розвитку економіки, Сергій Павловський вирішив більш детально ознайомитися з роботою деяких підрозділів інституту, тематикою їх розробок та їх ефективністю. Голова райдержадміністрації відвідав сьогодні лабораторію з виробництва біоактивної кераміки та відділ з розробки нових сплавів титану для медицини, поспілкувався з адміністрацією та співробітниками закладу, поцікавився наявними проблемами.

У цілому, візит голови мав досить продуктивний характер. Сторони погодилися, що налагодження тісної співпраці районної влади й наукової установи може мати досить ефективні результати.

Перейти до спискуВерсiя для друку