Головна  →  Новини  →  27 серпня 2021

Київський молодіжний центр відкрив четвертий простір партнерської мережі «YouthFull» в Києві

Київський молодіжний центр відкрив четвертий простір партнерської мережі «YouthFull» в Києві

Київський молодіжний центр відкрив четвертий простір партнерської мережі «YouthFull» в Києві. Новий простір «YouthFullNyvky» облаштовано у стінах найсучаснішої бібліотеки Шевченківського району імені М. Костомарова на вулиці Щербаківського, 51-В.

За інформацією центру, для розвитку молоді там створено комп’ютеризовані робочі місця, мультимедійний зал. Директор Київського молодіжного центру Андрій Омельченко та завідувачка бібліотеки Наталія Жаборовська презентували громадськості простір і закріпили співробітництво відповідним меморандумом про співпрацю.

«Відкриття вже четвертого простору нашої партнерської мережі – це ще один крок, що наближає нас до мети: працювати з молоддю в усіх районах Києва. У сучасному приміщенні бібліотеки, оснащеному необхідними технічними засобами, організовані групи молоді зможуть брати участь у інтерактивних проєктах, заходах, лекціях. На це ми не залучаємо жодних коштів зі столичного бюджету,  робимо власними силами задля надання можливостей для розвитку молоді Києва», – сказав Андрій Омельченко.

Контакти Київського молодіжного центру: (044) 221-92-11,[email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку