Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинському районі відкрили тренажерний майданчик для дітей з інвалідністю (фото)

Опубліковано 10 вересня 2021 року о 15:01
фото

Сьогодні, напередодні Дня фізичної культури та спорту, який в Україні відзначають в другу суботу вересня, у відділенні надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва (вул. Чаадаєва,3-а) за участі голови Святошинської РДА Сергія Павловського, урочисто відкрили довгоочікуваний тренажерний майданчик, який створено завдяки перемозі в конкурсі проєктів Громадського бюджету міста Києва.

Разом з очільником району на свято завітали начальник управління соціального захисту населення Святошинської РДА Леонід Павленко та авторка проекту № 149 «Тренажерний майданчик під відкритим небом» Анна Нечипуренко.

Сергій Павловський привітав дітей, їх батьків та педагогів з відкриттям оновленого спортивного майданчика: «Громадський бюджет є дієвою платформою для реалізації найкращих громадських ініціатив. Доступний для кожного киянина Громадський бюджет – це ще один крок до великих покращень. Згуртувавшись з сусідами, друзями та колегами ви можете у найкоротший термін принести реальні зміни у свої заклади та території. От і цей майданчик – один із найбільш інноваційних для дітей з особливими потребами. Він забезпечить повноцінним фізичним вихованням та соціалізацією дітей з інвалідністю. Тренажерний майданчик під відкритим небом - це внесок у здоров'я дітей та молоді з інвалідністю, і я переконаний, що вихованці закладу будуть на ньому із задоволенням тренуватися для майбутніх перемог».

Далі голова району Сергій Павловський та авторка проекту Анна Нечипуренко запросили одну з вихованок закладу перерізати символічну стрічку та урочисто відкрити тренажерний майданчик!

У свою чергу Анна Нечипуренко щиро подякувала голові району та керівництву управління соціального захисту населення за підтримку їхньої ініціативи.

Свято продовжилось веселою руханкою, іграми, естафетами та змаганнями.

Довідково: Раніше на території відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю був розташований імпровізований спортивний майданчик загальною площею 110 кв.м. без будь-якого спортивного обладнання та покриття.

У 2020 році спільно з батьками дітей, які відвідували відділення, на чолі з Анною Нечипуренко та завідувачем відділення Мариною Гамовою, виникла ідея будівництва спортивного майданчика. На той час на нього не було передбачено фінансування, тому було одразу прийняте рішення взяти участь у конкурсі проєктів Громадського бюджету м. Києва. Проєкт «Тренажерний майданчик під відкритим небом».

Вартість проєкту становила 302 312,00 грн. Його підтримали понад 800 голосів киян і, як результат, на початку вересня 2021 року на території відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Святошинського району м. Києва, за адресою: вул.Чаадаєва, 3-а з’явився новий, сучасний тренажерний майданчик з безпечним покриттям.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux