Головна  →  Новини  →  18 травня 2022

Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Святошинського району міста Києва частково відновив свою діяльність

Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Святошинського району міста Києва частково відновив свою діяльність

16 травня 2022 року частково відновив свою діяльність Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Святошинського району міста Києва. Хоча в квітні ми почали дистанційно надавати реабілітацію 23 дітям та молоді з інвалідністю, проте всі з нетерпінням чекають живого спілкування.

Для надання комплексу реабілітаційних послуг звісно ж обрали найбезпечніші умови. А сьогодні спробували ще одну форму роботи - відвідини на дому.

Наші реабілітологи, практичні психологи, логопеди та вихователі почали надавати реабілітацію 4 дітям з тяжкими порушеннями опорно-рухового апарату.

Крім того, Центр відкрив свої двері ще 12 дітям з інвалідністю.

Підтримувати один одного, допомагати родинам, які мають на вихованні особу з інвалідністю - це найголовніше наше завдання. І пройде ще трошки часу для того, щоб наш Пролісок повністю відновив свою діяльність, і ми мали змогу бачити своїх підопічних та працювати, віддаючи своє серце і душу улюбленій роботі. 

А далі все буде Україна!

 

Джерело: управління соціального захисту населення Святошинської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку