Головна  →  Новини  →  22 червня 2022

Яскраві перемоги учнів КДМШ №22 на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Жар-Птиця»

Яскраві перемоги учнів КДМШ №22 на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Жар-Птиця»

Днями вихованці Київської дитячої музичної школи № 22 взяли участь у фінальному турі ХІІІ Всеукраїнського багатожанрового фестивалю-конкурсу «Жар-Птиця». У творчому змаганні (номінація «інструментальний жанр») взяли участь вихованці школи Миголь Карина та Коваленко Юліана (викладач Олена Орловська). Яскраве та емоційне виконання талановитими піаністками музичних творів гідно оцінило професійне журі конкурсу і нагородило найвищою премією – Гран-Прі.

Щиро вітаємо учениць та їх викладача з чудовим результатом, пишаємося їх досягненнями! Бажаємо натхнення в творчій справі, високих досягнень та перемог!

До відома: фестиваль-конкурс відбувся за підтримки Національної музичної спілки України, Асоціації незалежних українських митців, Громадської організації «Світ мрій» та Благодійного фонду «Допоможемо». Захід проводився у два тури. Мета конкурсу – розвиток і популяризацію сучасного українського мистецтва, підвищення престижу культурно-мистецької професії, підтримку та заохочування дитячої творчості, формування творчого потенціалу підростаючого покоління, виявлення і заохочення талановитих виконавців. До складу журі входили представники культури і мистецтва, громадських організацій, мас-медіа, та інші видатні особистості з різних регіонів України.

 

Джерело: Відділ культури Святошинської РДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку