Головна  →  Новини  →  30 червня 2022

Міські служби ліквідували наслідки вчорашньої негоди

Міські служби ліквідували наслідки вчорашньої негоди

Комунальні служби Києва ліквідували наслідки грози. До робіт активно залучалися рятувальники та дорожники. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» 29 червня відпрацювали 3 виклики:

  • о 17:06 – на проспекті Володимира Маяковського (Деснянський район), де за допомогою спецтехніки прибрали дерево, яке впало на автівки;
  • о 18:50 – на вулиці Якуба Коласа (Святошинський район), де також звільнили автівку від поваленого дерева;
  • о 21:49 – на вулиці Якуба Коласа, де прибрали чергове повалене дерево з автівки.

Дорожники КК «Київавтодор» протягом кількох годин після закінчення зливи ліквідували підтоплення, які виникли на 4 локаціях у Святошинському районі. Загалом, було залучено 132 працівника і 47 одиниць техніки.

«Зранку вулиці, які найбільше постраждали від негоди, прибрали від бруду та сміття. Сьогодні синоптики також прогнозують грози, тому гідрослужби ШЕУ працюють у посиленому режимі», – розповів Микола Поворозник.

Крім того, вчора була змінена робота тролейбусних маршрутів № 8, 17. Наразі тролейбуси курсують звичним маршрутом. Інших збоїв у роботі «Київпастрансу» не було.

У разі виявлення підтоплень на проїжджій частині чи тротуарах звертайтесь до диспетчерської КК «Київавтодор»: 044-284-74-19.

При падінні дерев чи гілок, травмуванні людей інформуйте екстрені служби: 101 або 103. Телефон КАРС: 044-430-37-13.

 
Перейти до спискуВерсiя для друку