Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У ЦК «Святошин» привітали працівників соціальної сфери (фото)

Опубліковано 04 листопада 2022 року о 18:05
фото

У першу неділю листопада в Україні відзначатимуть своє професійне свято працівники та службовці соціальної сфери.

Тож напередодні, 4 листопада 2022 року, їх запросили до концертної зали Центру культури "Святошин" щоб подякувати за їх сумлінну працю, високий професіоналізм й особистий внесок у справу реалізації державної соціальної політики. Саме для них творчі колективи та окремі виконавці Святошинського району міста Київа підготували святковий концерт.

В урочистому заході взяли участь керівництво Святошинської РДА на чолі з головою Сергієм Павловським, керівники структурних підрозділів адміністрації, а також начальник управління соціального захисту населення Святошинської РДА Леонід Павленко.

Сергій Павловський звернувся до присутніх з вітальним словом: «Соціальна робота – це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери – професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі. Не маю сумніву, шановні працівники соціальної сфери Святошинського району, що властивий вам моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам усієї святошинської громади. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, радості, невичерпної життєвої енергії і нехай добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею!»

Також зі словами вдячності та привітань до присутніх звернулися заступник голови Святошинської РДА Дмитрій Михальчук та начальник управління соціального захисту населення Леонід Павленко.

Під час урочистої частини голова району Сергій Павловський нагородив кращих представників професії подяками Київського міського голови, департаменту соціальної політики та подяками голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

Крім того, Сергій Анатолійович вручив започатковану цього річ Відзнаку голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації колективу управління соціального захисту населення за високу професійність та самовідданість у поєднанні з толерантністю, ефективну повсякденну опіку життєвими проблемами жителів в умовах воєнного стану та вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку соціального захисту населення Святошинського району.

Таку ж Відзнаку голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації отримав Михайло Герасимчук, директор ЦСПК «Щасливе дитинство», за підтримку та розвиток мистецької спільноти Святошинського району та плідну співпрацю, особистий внесок у створення молодіжного театру «In.Святошин».

Справжню насолоду та піднесений святковий настрій учасники заходу отримали від концерту на всі вихідні.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux