Головна  →  Новини  →  18 листопада 2022

Голова Святошинської РДА Сергій Павловський і керівник Представництва Project HOPE в Україні Джорджіо Тромбаторе підписали Меморандум про співробітництво та взаємодію

Голова Святошинської РДА Сергій Павловський і керівник Представництва Project HOPE в Україні Джорджіо Тромбаторе підписали Меморандум про співробітництво та взаємодію

Сьогодні голова Святошинської РДА Сергій Павловський і керівник Представництва Project HOPE в Україні Джорджіо Тромбаторе підписали Меморандум про співробітництво та взаємодію з реалізації Проєкту «Екстрена допомога для постраждалих від конфлікту ВПО та громад в Україні», який фінансується Бюро гуманітарної допомоги USAID.

Project HOPE є всесвітньо відомою організацією охорони здоров’я та гуманітарної допомоги, яка була заснована в 1958 році. У 2002 році Project HOPE почав працювати в Україні. У липні цього року було зареєстровано офіційне представництво організації Project HOPE в Україні.

Підписання цього Меморандуму має на меті встановлення високих партнерських відносин і розвиток довгострокового й ефективного співробітництва Сторін.

У рамках Меморандуму Сторони домовилися вживати спільні дії з реалізації Проєкту «Екстрена допомога для постраждалих від конфлікту ВПО та громад в Україні», який передбачає допомогу внутрішньо переміщеним особам, що постраждали внаслідок військового конфлікту, що включає в себе: послуги психолога та психосоціальної підтримки (MHPSS), створення безпечного місця для жінок і дівчат (WGSS), за потреби, забезпечуватиметься навчання здоров’ю та гігієні для жінок та дівчат.

Обидва підписанти націлені на конструктивне співробітництво на взаємовигідних і рівноправних засадах і висловили сподівання на плідну взаємодію у досягненні окреслених планів у майбутньому.

Перейти до спискуВерсiя для друку