Головна  →  Оголошення  →  26 грудня 2022

Освітній онлайн-курс «Життєстійкість молоді в умовах кризи»

ПРО КУРС

Реальні загрози життю, страх за своїх близьких, невизначеність — сьогодні молодь щодня стикається зі складними викликами. Тому зараз важливими стають навички, що допомагають зберегти власну продуктивність під час будь-яких криз, тобто — життєстійкість.

Життєстійкість — це вміння протистояти стресу, відновлювати себе, свій психічний, фізичний та емоційний стан після травмуючих подій. Вона допомагає гідно проходити будь-які випробування.

Життєстійкість не є вродженим талантом, вона опановується і тренується. Ви можете навчитися допомагати собі та іншим в умовах кризи, орієнтуватися на можливості, які відкривають труднощі, і легше переживати будь-які складні ситуації.

Цей освітній курс допоможе вам прокачати життєстійкість, навичку, яка стане у пригоді і зараз, і впродовж усього життя.

КОМУ БУДЕ ЦІКАВИЙ ЦЕЙ КУРС

Цей курс для молодих людей, які бажають навчатися, працювати та допомагати іншим попри стреси, життєві потрясіння та складні ситуації. Курс зацікавить вас, якщо ви прагнете піклуватися про свої внутрішні ресурси, бажаєте розвиватися та реалізовувати себе в різних сферах, використовуючи кризи як трамплін для власного розвитку.

ЯК ПІДГОТУВАТИСЯ ДО ПРОХОДЖЕННЯ КУРСУ

  • Оберіть блокнот або створіть папку на ноутбуці для нотування матеріалів і виконання практичних завдань;
  • Заплануйте проходження одного-двох модулів за тиждень, аби повноцінно опанувати нові практики;
  • Звертайте увагу на додаткові посилання і літературу, якщо хочете поглибити свої знання;
  • Будьте готові до послідовної, регулярної роботи над собою

РОЗРОБНИКИ КУРСУ

Освітній курс “Життєстійкість молоді в умовах криз" реалізується Радою жінок Донеччини спільно з UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення, за участі Українського католицького університету та Маріупольського державного університету. 

https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+RESILIENCE101+2022_T3/about

Перейти до спискуВерсiя для друку