Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди

Опубліковано 17 листопада 2023 року о 10:43

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: Київське комунальне об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста «КИЇВЗЕЛЕНБУД» (КО «КИЇВЗЕЛЕНБУД»).

Ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 03362123.

Місцезнаходження суб'єкта господарювання, контактний номер телефону, адреса електронної пошти суб’єкта господарювання: 04053, місто Київ, вулиця Кудрявська, будинок 23, тел.: (044) 400-96-47, e-mail: info@kievzelenbud.com

Місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика: 04128, місто Київ, вулиця Берковецька, будинок 6

Мета отримання дозволу на викиди: надання права експлуатувати об’єкт, з якого надходять в атмосферне повітря забруднюючі речовини або їх суміші, за умови дотримання встановлених відповідних нормативів гранично допустимих викидів та вимог до технологічних процесів у частині обмеження викидів забруднюючих речовин протягом визначеного в дозволі терміну.

Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля, в якому визначено допустимість провадження планованої діяльності, яка згідно з вимогами Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» підлягає оцінці впливу на довкілля: висновок відсутній, оскільки об'єкт не підпадає під дію статті 3 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля».

Загальний опис об’єкта (опис виробництв та технологічного устаткування): виробнича база управління міського захисту зелених насаджень КО «КИЇВЗЕЛЕНБУД» являє собою комплекс споруд, з розміщенням виробничо- гаражних і адміністративного приміщень, теплозабезпечення яких забезпечується двома автономними твердопаливними котельними відділеннями, загальною сумарною номінальною потужністю 0,1 МВт (топкова №1 - 0,05МВт, топкова №2 - 0,05 МВт). Безпосередньо виготовлення продукції на підприємстві не здійснюється, основними технологічними процесами, що супроводжують надходження забруднюючих речовин в повітряний басейн, є господарство теплозабезпечення, проведення ремонтних робіт основного обладнання, що є на балансі підприємства, маневрування власного автотранспорту по території проммайданчика та ін. На території проммайданчика розташовані: котельня №1, №2, склад зберігання дров, критий ангар для зберігання техніки, ремонтна майстерня, приміщення для зберігання ПММ, майданчик порізки деревоматеріалів, відкрита автостоянка.

Відомості щодо видів та обсягів викидів: залізо та його сполуки (у перерахунку на залізо) - 0,003752 т/рік; хром та його сполуки (у перерахунку на триоксид хрому) - 3Е-06 т/рік; манган та його сполуки (у перерахунку на манган) - 0,000584 т/рік; речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих з складом - 0,416673 т/рік; оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) у перерахунку на діоксид азоту - 0,081111 т/рік; азоту (1) оксид [N2O] - 0,003489 т/рік; сульфатна кислота (H2SO4) [сірчана кислота] - 0,0005421 т/рік; оксид вуглецю - 0,134285 т/рік; вуглецю діоксид - 89,344 т/рік; бензин (нафтовий малосірчистий, у перерахунку на вуглець) - 1,7E-05; вуглеводні насичені С12- С19 (розчинник РПК-26611 і ін.) у перерахунку на сумарний органічний вуглець - 0,004639 т/рік; неметанові легкі органічні сполуки (НМЛОС) - 0,039254 т/рік; метан - 0,004362 т/рік; фтористий водень - 2,4E-05 т/рік.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, що виконані або/та які потребують виконання: заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва для підприємств 3 групи згідно Наказу Міндовкілля № 448 від 27.06.2023 не передбачаються.

Перелік заходів щодо скорочення викидів, що виконані або/та які потребують виконання: в силу відсутності перевищень встановлених нормативів граничнодопустимих викидів забруднюючих речовин на стаціонарних джерелах викидів та дотримання гігієнічних регламентів допустимого вмісту хімічних і біологічних речовин в атмосферному повітрі на межі санітарно-захисної зони підприємства, впровадження заходів щодо скорочення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря не передбачене.

Дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів: нормативи гранично допустимих викидів дотримуються тому природоохоронні заходи для їх виконання не передбачені.

Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: викиди забруднюючих речовин відповідають вимогам Наказу Міністерства охорони навколишнього природного середовища України від 27.06.2006 №309 та Наказу Міністерства екології та природних ресурсів України від 10.05.2002 № 177.

Адреса органу влади до якого можуть надсилатися зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди: Київська міська державна адміністрація, 01044, м. Київ, вул. Хрещатик, 36, тел.: (044) 205-73-37; e-mail: zvemen@kmda.gov.ua

 

Джерело: КО «Київзеленбуд»


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux