Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Бажання мешканців здійснюються – вулиця Осіння та провулок Осінній невдовзі стануть односторонніми

Опубліковано 26 грудня 2013 року о 16:13

Вже не один рік мешканців території вулиці Осіння та провулку Осіннього турбувало питання щодо обмеження транспортного руху по цих вулицях.

Громада неодноразово зверталася в різні інстанції з проханням вирішити питання впорядкування руху автомобільного транспорту по цій вулиці, який є двостороннім і  в «години пік» створює реальну загрозу життю і здоров’ю пішоходів. До того ж на цій території дуже вузькі тротуари, а в деяких місцях вони взагалі відсутні. Відсутня і розмітка наземного пішохідного переходу.

Тобто, щоб безпечно пройти на роботу, в магазин, дитячу лікарню,  школу, мешканцям доводиться щодня йти на невиправданий ризик.

Лише в цьому році, завдяки втручанню голови Святошинської райдержадміністрації Юрія Івановича Бондаря, ці прохання були почуті. Саме очільником району були зроблені важливі кроки для вирішення проблеми.

Зокрема, 17 квітня 2013 року було проведено виїзну нараду з розгляду питання поліпшення організації дорожнього руху та його безпеки, поблизу житлових будинків на вулиці Осінній, за участю відповідальних структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації та Святошинської райдержадміністрації. А 19 квітня та 28 серпня 2013 року були проведені загальні збори громади мікрорайону Біличі, участь у яких також взяли керівництво Святошинської райдержадміністрації, представники Департаменту транспортної інфраструктури КМДА, «Київдорсервісу» та Державтоінспекції міста Києва. 

А 10 жовтня 2013 року відбулася велика виїзна зустріч голови  Святошинської райдержадміністрації Юрія Івановича Бондаря з мешканцями території вулиці Осіння та провулку Осіннього.

Саме на цій зустрічі були напрацьовані спільні взаємоузгоджені рішення, які передбачали впровадження одностороннього руху по вулиці Осінній, з обох сторін заїзду на провулок Осінній, встановлення дорожнього знаку «Рух заборонено» та зняття дорожнього знаку «Головна дорога». Комунальне підприємство «Київдорсервіс» почало розробку нової схеми організації дорожнього руху з розрахунком вартості виконання робіт.

Голова Святошинської райдержадміністрації-депутат Київської міської ради Юрій Бондар, взяв під особистий контроль вирішення транспортної  проблематики людей, пообіцявши вирішити питання в найкоротші терміни.

Дана мешканцям обіцянка не залишилася словами – і на сьогоднішній день, за підтримки Святошинської райдержадміністрації, працівниками КП «Київдорсервіс» вже ведуться роботи по встановленню технічних засобів регулювання дорожнього руху з впровадженням одностороннього руху по провулку Осінньому та вулиці Осінній згідно розробленої підприємством та погодженої УДАІ міста Києва схеми організації дорожнього руху.

В найближчі дні ця робота буде завершена, про що ми обов’язково поінформуємо. 

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Святошинської РДА.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux