Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

День відкритих дверей провели в ЗЗСО № 281 (фото)

Опубліковано 15 листопада 2018 року о 20:56
фото

Середня загальноосвітня школа № 281 сьогодні зібрала на день відкритих дверей своїх найкращих друзів: батьківську громаду, представників влади та підрядних організацій, що протягом останніх 3-х років створювали сучасні, комфортні умови для здійснення освітнього процесу. На захід завітали поважні гості: заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва, начальник управління освіти, молоді та спорту Юрій Дубовецький, помічник народного депутата України Олександра Третьякова Ніна Роговець і помічник депутата Київради Володимира Левіна Оксана Попович. Керівництво школи хотіло продемонструвати, яких досягнень удалося досягти протягом останніх 3-х років: проведено капітальний ремонт покрівлі приміщення школи, оновлено фасад, відремонтовано вбиральні, змонтовано сучасне енергоефективне освітлення, облаштовано сучасну, комфортну їдальню, оновлено спортивні зали школи, відремонтовано кабінети хімії та інформатики, у школі з’явилися інтерактивні дошки, новий спортивний комплекс тощо. Саме в цій школі виникла ідея створити для учнів спецкласів у рамках інклюзивної освіти спеціальну сенсорну кімнату, у якій з дітками з особливими освітніми потребами займатиметься фахівець-реабілітолог. І ось сьогодні ця оновлена, відремонтована кімната облаштована сучасним реабілітаційним обладнанням, де із задоволенням займаються діти і про яку з вдячністю відгукуються батьки. Слід зазначити, що наступного року саме ця школа стане учасником Всеукраїнського освітнього проекту «Здорове харчування для дітей».

Директор школи Цимбал Людмила Яківна щиро подякувала представникам влади за підтримку та надану учням можливість навчатися в нових умовах: «Всі сьогодні побачили яка велика й кропітка праця була проведена в нашому закладі. Усе це стало можливим завдяки ініціативі голови Святошинської РДА Володимира Каретка. І ми щиро дякуємо народному депутатові України Олександру Третьякову за отриману державну субвенцію на розвиток освітньої сфери Святошинського району, і безпосередньо на фінансування таких необхідних для нашої школи ремонтних робіт. Дякуємо за співпрацю та підтримку депутатові Київради Володимиру Левіну. Всі ці роботи проведено за рахунок бюджетних коштів відповідно до Програми соціально-економічного розвитку міста Києва. І, безперечно, я дуже вдячна за підтримку своїм колегам – педагогічному складу школи, активній батьківській громаді та всім небайдужим друзям нашої школи. Завдяки спільним зусиллям, ми маємо такий хороший результат».

На підтвердження сказаного директор школи вручила подяки представникам підрядних організацій за вчасне та якісне виконання будівельних робіт. Щирі слова подяки прозвучали на адресу голови Святошинської РДА Володимира Каретка, народного депутата України Олександра Третьякова та депутата Київради Володимира Левіна з уст представників батьківської громади.

На завершення в подяку за створені комфортні умови для навчання й розвитку присутнім були продемонстровані здобутки учнів школи протягом цього року. І це тільки невеличка частинка того, на що здатні учні школи.

Максим Онофрійчук зі своєю партнеркою Анною Миколенко – переможці та призери українських відкритих та класифікаційних змагань – виконали запальний джайв. Максим та Анна увійшли у топ-20 найкращих пар зі всього світу з латиноамериканської програми на міжнародному фестивалі зі спортивного танцю у Нідерландах. А також стали віце-чемпіонами відкритого кубку Європи зі стандартної програми в місті Києві. На початку грудня 2018 року готуються представляти Україну на чемпіонаті світу в Парижі.

Продемонструвала свій талант і учениця 7-Б класу Анна Онищенко. Вона неодноразово завойовувала призові місця на чемпіонатах Європи з танців у Болгарії (Золоті піски ), Чехії (Прага), Італії (Рим).

Показовий виступ каратистів – призерів міжнародного турніру «50 Grand Prix North Bohemia» (Чехія, місто Усти над Лабем), що нещодавно пройшов у Чехії, не залишив байдужих. У цьому турнірі брало участь 600 спортсменів більш як 44 клубів різних країн світу. Підсумок: 1- перше місце, 2- других, та 3 – третіх місця посіли 6 учнів школи.

Захопила всіх проза учениці 7-Б Топчій Валерії, яка є переможницею київського фіналу конкурсної програми Українського фонду культури «Нові імена України – 2018» у номінації «Майбутня надія» (наймолодший учасник (мала проза)).

Цим талановитим учням заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва від імені очільника району Володимира Каретка вручила подяки. У своєму вітальному слові вона запевнила, що районна влада не збирається зупинятися на досягнутому: «Ми побачили сьогодні вдячні очі школярів і їх батьків, побачили, наскільки талановиті наші діти і як вони потребують нашої підтримки і заслуговують на неї. Ми розуміємо, що в закладі ще є проблеми, і будемо й надалі допомагати їх вирішувати. Виконання того обсягу робіт, що ми сьогодні побачили, стало можливим завдяки спільним зусиллям представницької та місцевої влади, керівництва школи та батьківської громади. Тільки таким чином ми створимо для наших дітей найкращі умови для навчання й зростання як особистості».

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux