Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Головний міліціонер району відзвітував про результати оперативно-службової діяльності за 10 місяців 2014 року

Опубліковано 28 листопада 2014 року о 09:57
фото

27 листопада 2014 року начальник Святошинського РУГУ МВС України в місті Києві Ігор Борисович Кучма прозвітував на Колегії Святошинської районної в місіт Києві державної адміністрації про результати оперативно-службової діяльності районного управління міліції за 10 місяців 2014 року, визначив проблемні питання, над вирішенням яких правоохоронці працюватимуть у подальшому.

Почав Ігор кучма з реагування на заяви та повідомлення про кримінальні правопорушення. Як було зазначено, за 10 місяців 2014 року до журналу Єдиного обліку зареєстровано 48242 тисяч заяв та повідомлення про кримінальні правопорушення та події (в 2013 році їх було 42947 тис.).

До Єдиного реєстру досудових розслідувань зареєстровано 47370 кримінальних правопорушень (без урахування закритих), що на 3% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

У порівнянні з минулим роком збільшилась і кількість зареєстрованих умисних убивств (на 62,5% з 8 до 13), крадіжок (на 19,3%  з 1677 до 12001), вимагань (в 2 рази з 2 до 4), дорожньо-транспортних пригод зі смертельними наслідками (на 14,3% з 7 до 8), правопорушень, пов’язаних з незаконним поводженням зі зброєю (у 4 рази з 9 до 36), кишенькових крадіжок (на 18% з 50 до 59), шахрайств (на 7,7% з 556 до 599).

Водночас зменшилась кількість зареєстрованих крадіжок з автомобілів – на 13,7%, з 306 до 264.

Зупинився керівник райуправління на пріоритетних напрямках боротьби з економічною злочинністю, зазначивши, що за звітний період на 56% збільшилась кількість зареєстрованих правопорушень у сфері службової діяльності та на 82,8 % зменшилась кількість зареєстрованих правопорушень у сфері господарської діяльності.

У сфері незаконного обігу наркотиків вцілому відмічається зменшення на 11,8% кількості зареєстрованих кримінальних правопорушень, у тому числі пов’язаних зі збутом наркотиків (на 40% з 95 до 57).

Також Ігор Кучма відмітив позитивну тенденцію щодо зменшення кількості злочинів, зокрема грабежів, вчинених неповнолітніми.

Серед кримінальних правопорушень, учинених неповнолітніми, з числа розслідуваних переважають тяжкі та особливо тяжкі, незаконні заволодіння транспортними засобами та крадіжки.

У розкритті злочинів мають місце як позитивні, так і негативні тенденції у результатах районного управління.

Зокрема має місце позитивна динаміка щодо збільшення на 15,5% (з 1358 до 1568) кількості повідомлень про підозру, з урахуванням злочинів, учинених у минулих роках. Крім цього збільшилась на 38% (з 1198 до 1662) кількість розслідуваних злочинів.

Серед негативних тенденцій - зменшення, порівняно з минулим роком, кількості розкритих повідомлень про підозру: всіх видів злочинів, тяжких та особливо тяжких злочинів, умисних убивств та замахів з числа учинених у поточному році, умисних тяжких тілесних ушкоджень, розбоїв, грабежів, вимагань, крадіжок, правопорушень у сфері незаконного обігу наркотиків, сфері господарської діяльності, дорожньо-транспортних пригод зі смертельними наслідками, хабарництва.

Коротко окресливши недоліки та проблемні питання, які мають місце у службовій діяльності Святошинського районного управління міліції, Ігор Кучма запевнив, що докладе максимальних зусиль щодо покращення ефективності профілактики, розкриття та розслідування злочинів.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux