Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

«Хай легко працюється, гарно живеться!». В Святошині відзначили найкращих працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення (фото)

Опубліковано 14 березня 2014 року о 14:38
фото

16 березня, в третю неділю місяця, в Україні відзначатимуть День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

А вже сьогодні, 14 березня, з цієї нагоди а актовій залі Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації відзначили найкращих працівників галузі: двірників, слюсарів, майстрів, начальників дільниць, керівників КП РЕО.

Вже традиційно привітати працівників житлово-комунальних господарств Святошинського району зібралося керівництво району, керівники та працівники структурних підрозділів Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, представники ОСББ, ЖБК та громадських організацій району.

«Житлово-комунальне господарство – це надзвичайно важлива сфера для життя громади. Воно було, є і буде, без нього не зможе існувати жодна держава, адже послуги, які ви надаєте – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх гарного настрою та самопочуття. Саме Ви створюєте затишок в наших оселях, ми пишаємось Вами та Вашою працею і сподіваємось, що велика громада Святошина теж Вам вдячна за те, що саме завдяки Вам з року в рік змінюється загальний вигляд нашого рідного району: він стає більш чистим, впорядкованим, освітленим та квітучим. Найбільше хочу звернутися зі словами вдячності до простих трудівників, тих, хто встає із першим променем сонця, бере свій нехитрий реманент і відчищає наше місто від бруду – і в дощ, і в сніг, і в спеку, і в холод. Звертаюся до тих, хто не спить вночі за кермом прибиральної техніки, хто вивозить сміття, обрізає дерева, садить квіти. Звертаюся до всіх, хто щодня відповідально працює на своєму робочому місці, щоб у родини святошинців прийшли світло та тепло, гаряча і холодна вода, а заодно і добрий настрій», - зазначив у вітальному слові очільник району Юрій Іванович Бондар та нагородив Подяками та Почесними грамотами Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації кращих працівників житлово-комунальної сфери та побутового обслуговування населення району, за  багаторічну сумлінну працю та самовіддане виконання службових обов’язків.

Не залишив без уваги винуватців свята і перший заступник голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимир Морозов, людина, яка вже багато років безпосередньо опікується житлово-комунальною галуззю та як ніхто інший знає всі її підводні течії.

«Ні для кого не секрет, що робочий день комунальників починається задовго до того, як оживає місто і закінчується тоді, коли більшість людей вже відпочиває. Зранку до ночі ми працюємо і приємно, що хоча б раз на рік, в такий день, нас згадують добрим словом та дякують за нашу роботу. Тож хай цей день стане виявом поваги до людей, які своєю працею створюють затишок в наших домівках і навколо них», - пожартував Володимир Морозов.

Цього дня йому випала надзвичайно почесна місія – вручення ордерів на 19 службових квартир найкращим працівникам житлово-комунального господарства Святошинського району.

Урочистості змінились чудовим концертом самодіяльних колективів району, який підготували працівники управління культури, туризму та охорони культурної спадщини.

Тож знову і знову вітаємо із Днем працівників комунальної та побутової сфер! Ваша нелегка, але надзвичайно потрібна праця має важливе значення для добробуту й зручних умов проживання громади. Щиро бажаємо вам міцного здоров'я, достатку і злагоди в родинах, трудових успіхів! Бажаємо міцного здоров'я, добра, благополуччя, затишних осель, мирного неба над головою, позитивних і доброзичливих споживачів, оптимізму й віри в майбутнє!

Низький уклін вам за професіоналізм і витримку, за ваші золоті руки!

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux