Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

КП «РЕО-6»: « Новорічний відпочинок українців – час посиленої роботи комунальних служб » (фото)

Опубліковано 09 січня 2014 року о 10:22

Впевненим кроком іде світом новий, 2014рік. Кожен з нас підбиваючи підсумки прожитого, плекає надію на день завтрашній. Щось залишаємо у минулому, щось назвемо досвідом і заберемо із собою в новий 2014 рік.

Разом з новорічними святами , вихідними , які для кожного з нас, завжди очікувані, казкові, сповнені таємничості та народних прикмет та звичаїв, приходять і додаткові витрати ,клопоти, турботи та приготування. Приготування до свят завжди є приємною справою, адже це - встановлення та прикрашання ялинки в оселях, дарування та отримування подарунків, різні страви та пахощі на кухнях та святкові столи. Кожний українець прагне достойно зустріти свято, адже не даремно кажуть в народі ,- як рік зустрінеш так і його проведеш . Тому кожен мешканець старається бути достойним українцем та все, щоб у родинні було на вищому рівні.

А в свою чергу, новорічний відпочинок українців - це час посиленої роботи комунальних служб. Мешканці не повинні відчувати будь-який дискомфорт. Вони повинні бути впевненні в тому, що в квартирах буде тепло, газ, вода, електроенергія, а через вікно та на вулиці повинна продивлятися чиста прибудинкова територія, ошатні двори та дитячі майданчики, а тверді та побутові відходи щоденно прибраними. Тому на варті всього буття, для наших мешканців – комунальники несуть нелегку, відповідну службу.

Так працівниками КП «РЕО-6» під час всіх новорічних та Різдвяних свят ,цілодобово працюють оперативні диспетчерські служби, із числа керівного складу та інженерно-технічних працівників закріплено відповідальних осіб, які на випадок аварій приймуть відповідні міри по усуненню недоліків. Працівники з утримання будинків та прибудинкових територій щоденно, окрім неділі та святкових днів 1 та 7 січня поточного року , проводили прибирання , як на сходових клітинах так і у дворах в тому числі , своєчасно виставляючи сміття в контейнери та МСК для подальшого вивозу перевізниками.

Аналізуючи роботу по двох ОДС , які до 31 грудня обслуговувалися ТОВ «Святошинжитлосвіт» можемо зазначити, що впродовж січня 2014 по теперішній час , надійшло чимало звернення мешканців , які були своєчасно розглянуті та виконанні, а саме усунено недоліки: - по електропостачанню – 36 звернень; - з роботи ліфтів та обладнання – 52звернення; - по слюсарно – монтажному обладнанню – 86звернень. Також виникали і аварійні ситуації, внаслідок чого були задіяні аварійні служби по очищенню дворових каналізаційних мереж,а з 6 на 7 січня внаслідок аварійної ситуації на підстанції «Новобіличі» аварійна АК «Київенерго» на протязі двох годин усунула технічні недоліки та відновила електропостачання в оселях житлових будинків по вул.В .Стуса, вул.Семашка .

На даний час просимо вибачення за тимчасові незручності мешканців житлових будинків по вулиці Доброхотова, 2, 4 та бульварі Вернадського, 59, що спричиненні відсутністю гарячого водопостачання, Відновити гаряче водопостачання планується в термін до 17.00 год. 09 січня 2014року. Наразі аварійно-відновлювальні роботи проводять працівники РТМ «Нивки» ПАТ «Київенерго.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux