Моніторинг безпечності та якості харчових продуктів на території Святошинського району
У Святошинському районі міста Києва продовжує працювати робоча група стосовно дотримання вимог законодавства про харчові продукти, зокрема щодо їх безпечності та якості.
Робочою групою 6 квітня проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з 4 суб’єктами господарювання, які здійснюють свою діяльність на вул. Святошинській щодо безпечності та якості харчових продуктів тваринного і рослинного походження, вимог законодавства про працю, охорону праці, гігієну праці, медичні огляди, зокрема працівників, зайнятих на роботах iз шкідливими та небезпечними умовами праці, забезпечення працівників засобами індивідуального та колективного захисту, виробництва, зберігання, використання отруйних речовин у виробничих процесах, у тому числі продуктів біотехнологій та інших біологічних агентів; організації проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці..
Джерело: відділ торгівлі, споживчого ринку та підприємництва святошинської РДА.