Моніторинг безпечності та якості харчових продуктів на території Святошинського району міста Києва


У Святошинському районі міста Києва продовжує працювати робоча група стосовно дотримання вимог законодавства про харчові продукти, зокрема щодо їх безпечності та якості.
Робочою групою 23 березня проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з 5 суб’єктами господарювання, які здійснюють свою діяльність на просп. Палладіна Академіка щодо безпечності та якості харчових продуктів тваринного і рослинного походження, вимог законодавства про працю, охорону праці, гігієну праці, медичні огляди, зокрема працівників, зайнятих на роботах з шкідливими та небезпечними умовами праці, забезпечення працівників засобами індивідуального та колективного захисту, виробництва, зберігання, використання отруйних речовин у виробничих процесах, у тому числі продуктів біотехнологій та інших біологічних агентів; організації проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці.
Джерело: відділ торгівлі, споживчого ринку та підприємництва Святошинської РДА.