Моніторинг безпечності та якості харчових продуктів на території Святошинського району міста Києва
На виконання протоколу доручень від 02.07.2025 № 16 постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 15 липня 2025 року робочою групою щодо дотримання вимог законодавства про харчові продукти, зокрема щодо безпечності та якості харчових продуктів, на ярмаркових заходах району проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо безпечності та якості харчових продуктів тваринного і рослинного походження та реалізацію продукції, що швидко псується до 12:00 (відповідно до листа Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 11.07.2025 № 052-3673), а саме: свіжого м'яса, м’ясопродуктів, ковбасних виробів, живої та свіжомороженої риби, морепродуктів, молока, молочної продукції, яєць птиці, кондитерських виробів з кремом тощо.