Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

На щотижневому оперативному штабі Святошина обговорили хід підготовки до опалювального сезону (фото)

Опубліковано 30 липня 2014 року о 11:17

30 липня перший заступник голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимир Морозов провів щотижневе засідання оперативного штабу по координації роботи районного господарства.

Участь у засіданні взяли директори комунальних підприємств Святошинського району, представники теплопостачальних організацій, керівники самостійних структурних підрозділів Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, керівники спеціалізованих організацій району.

На порядку денному - активна підготовка районного господарства до опалювального сезону.

На початку наради Володимир Морозов наголосив на жорсткому контролі за технічною підготовкою житлового фонду до зими та закликав керівників комунальних підприємств пояснювати мешканцям необхідність впровадження енергозберігаючих технологій в будинках та квартирах в умовах дефіциту природного газу при підготовці до опалювального сезону.

«Ми повинні бути відвертими з людьми – зима буде непростою для нас всіх. Тому важливість донесення до населення потреби утеплення будинків і запровадження, у розумних межах, додаткового обігріву квартир, є нашим першочерговим завданням», - зазначив очільник штабу.

Володимир Морозов попередив, що кількість відключених від ГВП будинків в районі буде невпинно зростати, тому черговий раз доручив перевірити комунікації та електричні мережі, щоб заздалегідь підготуватися до підвищеного споживання електроенергії під час опалювального сезону як мешканцями багатоповерхівок, так і мешканцями приватного сектору району.

Також Володимир Морозов доручив перевірити всі наявні в районі джерела водопостачання; підрахувати резерви палива, на випадок виникнення надзвичайних ситуацій; складувати зрізані сухостої для їх можливого подальшого використання за потребою; розглянути можливість якнайшвидшого переведення медичних закладів та освітніх установ на використання альтернативного опалення.

Обговорили на засіданні штабу і поточні завдання: своєчасний покіс трави, благоустрій територій, ліквідацію несанкціонованих звалищ побутових та великогабаритних відходів, перевірку ліфтового обладнання та стан справ у закупівлі необхідного шансового інструменту і посипкового матеріалу для зими.

Володимир Морозов закликав усіх присутніх на штабі мобілізувати роботу щодо попередження можливого соціального вибуху, пов’язаного з стрімким підвищенням тарифів на комунальні послуги. На його думку, одним зі шляхів зняття соціальної напруги є широка інформаційно - роз’яснювальна робота серед населення та врахування всіх пропозицій по спільному вирішенню проблемних питань.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux