Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

На засіданні оперативного штабу з підготовки та координації районного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років (фото)

Опубліковано 05 лютого 2014 року о 12:30

05 лютого 2014 року відбулося засідання оперативного штабу з підготовки та координації районного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років.

Традиційно очолив засідання перший заступник голови з питань житлово-комунального комплексу Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимир Григорович Морозов.

А поруч з Володимиром Морозовим знаходився учень Гімназії «Апогей» Мирончук Євген, який в День учнівського самоврядування 07 лютого «виконуватиме обов’язки» першого заступника голови Святошинської райдержадміністрації.

Співголовою на засіданні був начальник управління житлово-комунального господарства Позняков С.А. Також, серед запрошених – керівники та представники комунальних підприємств району і структурних підрозділів Святошинської райдержадміністрації, комунального підприємства «Дирекція з утримання та обслуговування житлового фонду Святошинського району м. Києва», КП «РЕО 1-7, 9, 10», та інші.

Цього разу  на порядок денний Штабу були винесені питання, що безпосередньо стосуються життєдіяльності районного житлово-комунального комплексу, а саме:

  1. Першочергові рішення щодо забезпечення життєдіяльності мешканців району столиці та функціонування районного господарства;
  2. Перевірка виконання протокольних доручень попереднього засідання штабу;
  3. Стан каналізаційних колодязів, люків, каналізаційних та водопровідних кришок  по території району. Забезпечення оголених колодязів кришками. Щоденний контроль та інформування;
  4. Виконавча дисципліна з розгляду проблемних питань житлового господарства, обслуговування будинків та прибудинкових територій.
  5. Рейтингові показники оцінки діяльності району;
  6. Стан ліфтового господарства;
  7. Стан розрахунків за спожиту від джерел ПАТ «Київенерго» електричну енергію;
  8. Стан димових та вентиляційних каналів у будинках побутовими газовими приладами;
  9. Розгляд проблемних питань по аварійним відключенням гарячого водопостачання та центрального опалення ПАТ «Київенерго»;
  10. Забезпечення надання інформації щодо роботи комунальних служб для розміщення на веб-сайті райдержадміністрації;

Крім питань порядку денного, головуючий Штабу разом з присутніми  розглянули питання щодо відсутності гарячого водопостачання та опалення в будинку на вулиці Бахмацькій, 10. Як з’ясувалося, сьогодні до 17.00 усі аварійно-відновлювальні роботи за цією адресою будуть завершені і в оселі мешканців буде тепло.

Також було розглянуто питання щодо тепловтрат в дошкільних навчальних закладах району. Зокрема, Володимир Морозов доручив відповідальним службам систематично перевіряти температурний режим в дитячих садочках і при виявленні розбіжностей з нормою терміново надавати інформацію.

За повідомленнями представників РТМ «Святошин» та РТМ «Нивки» ПАТ «Київенерго», зараз 60 % тепломереж нашого району перебувають в аварійному стані і, як наслідок, найближчим часом потребуватимуть заміни. При цьому було вказано на недостатньо налагоджену співпрацю між аварійно-відновлювальними службами ПАТ «Київенерго» та об’єднаними  диспетчерськими службами комунальних підприємств «РЕО».

Додатково було наголошено, що з метою уникнення непорозумінь з мешканцями, до кінця поточного тижня усі без виключення працівники районних комунальних служб здійснюватимуть свої повноваження лише за наявності відповідного посвідчення з місця роботи. 

Окремо розглянули стан благоустрою району в контексті виявлення та ліквідації стихійних сміттєзвалищ. Для цього потрібно налагодити системну роботу між усіма відповідальними службами. «В нашому районі не повинно бути жодних сміттєзвалищ – це наше з вами завдання» - сказав перший заступник голови.

Присутні обговорили плани робіт КП ШЕУ та КП УЗН Святошинського  району на 2014 рік, визначивши необхідні об’єми робіт зазначених підприємств.

 З усіх розглянутих питань були прийняті узгоджені протокольні  рішення з чітко визначеними відповідальними та термінами виконання. 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux