Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

«Наше завдання готувати молодь до дорослого життя». 07 лютого в Святошинському районі пройде День учнівського самоврядування (фото)

Опубліковано 05 лютого 2014 року о 14:20
фото

Нагадуємо, що 07 лютого 2014 року в Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації відбудеться День учнівського самоврядування. Тобто, на один день «справжніми» посадовцями стануть представники районної асоціації «Старшокласник».

І саме у звя’зку з цією неординарною подією, протягом тижня в держадміністрації відбувалися підготовчі заходи. 

Зокрема, 03 лютого, під час апаратної наради відбулася розширена презентація  роботи Святошинської районної асоціації «Старшокласник», під час якої присутні керівники структурних підрозділів держадміністрації  ознайомилися з метою, цілями та завданнями діяльності учнівської асоціації.

А ввечері 04 лютого, очільник району Юрій Бондар провів робочу нараду щодо проведення Дня учнівського самоврядування в Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації.

До участі в нараді були запрошені перший заступник, заступники голови та керівники структурних підрозділів і лідери районної асоціації старшокласників.

На початку зустрічі зі вступним словом до присутніх звернувся голова району Юрій Бондар. Він наголосив на тому, що наше завдання готувати молодь до дорослого життя і що актуальність даної події полягає в тому, щоб діти на власному досвіді відчули і побачили забезпечення життєдіяльності району з середини. Пройшовши цей день разом з державними службовцями лідери асоціації «Старшокласник» будуть мати змогу збагатитись важливим для них досвідом, отримати багато вражень та емоцій, можуть відчути «смак» майбутньої професії.

Враховуючи високий темп сучасного життя, високі вимоги роботодавців до працівників, доходиш висновку, що молодій людині, яка будує успішну кар’єру, конче необхідно мати навички лідера (професійного менеджера). Причому ці навички мають бути не теоретичними (книжковими), а підкріпленими власним практичним досвідом. Але де взяти такий досвід вчорашньому випускникові?

Вищу конкурентоздатність мають на ринку праці ті випускники, які під час навчання брали активну участь у діяльності органів учнівського самоврядування, молодіжних громадських організацій. Вони на практиці здобули навички організаційної роботи, ефективної комунікації, підготовки заходів і головне – вміння переконати колектив у необхідності реалізації конкретних дій.

Отже, проект покликаний надати можливість головам шкільних рад старшокласників Святошина здобути практичні навички вже сьогодні.

 Також, подібна практика може допомоги молоді визначитись з подальшою професією. Юрій Іванович нагадав, що по завершенню сьомого лютого відбудеться круглий стіл і діти зможуть поділитись своїми враженнями, а саме розкажуть що їм сподобалось, а що ні. Які вони побачили проблеми і що на їх думку потрібно змінити. І найголовніше питання, чи виникло у молоді бажання в подальшому прийти працювати на державну службу?

Згодом, представники лідерів району запропонували інтерактивну рольову гру для знайомства. Суть полягала в тому, що керівники та діти-стажери на дві хвилини помінялись ролями і мали у найкоротший час презентувати один одного.

Надалі, кожен керівник познайомив лідерів з роботою та обов’язками свого відділу, а також була проведена екскурсія по майбутнім робочим місцям.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux