Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Новорічна шкільна феєрія! (фото)

Опубліковано 23 грудня 2019 року о 17:04
фото

Ви хочете відчути новорічний настрій? Тоді завітайте до школи І-ІІІ ступенів № 206 імені Леся Курбаса. Сьогодні для учнів 5-6-х класів проведено незвичайний новорічний квест. На контрольно-пропускних пунктах новорічні феї підготували для кожної команди спеціальні новорічні завдання. Прикро, що на вулиці снігу немає, а в спортивній залі так весело грати в сніжки, закидати їх у кошики. Скільки родичів у Діда Мороза? Які їхні імена? З цим завданням школярі впоралися легко: Йоулупуккі з Фінляндії, Пер Ноель – її Франції, Баббо Натале – з Італії. А які акторські здібності виявили діти в новорічному «Крокодилі»! так креативно зобразили Діда Мороза, що приносить подарунки.

Шкільна фотозона стала місцем проведення наступного конкурсу: створити найкумедніше новорічне фото.

Усім учасникам видали карту, тому ніхто не заблукав – усі контрольні пункти пройдено й зібрано букви для привітання: «З Новим 2020 роком!»

А потім в актовій залі почалося справжнє феєричне дійство, адже зазвучали новорічні та різдвяні пісні у виконанні учнів 5-6 класів. І на завершення свята – традиційний хоровод на чолі з директором школи Світланою Лаговською.

Лісова красуня служить символом добра, краси й процвітання. Тож не дивно, що люди здавна намагались зробити свою ялинку особливою.

З нагоди прийдешніх свят відбувся парад ялинок. Яких красунь тут тільки не було! Святково вбрані, вони гармонують одна з одною та тематичною фотозоною.

Усі новорічні ялинки дуже стильні й привабливі. Деякі деревця мають тематичні сюжети.

Особливо вирізняються ялинки з різних матеріалів: наш український символ – Дідух, прикрашений фруктами (10-А), «апельсинова» ялинка (8-Б), ялинка «Дід Мороз» (8-А), штучна красуня із самостійно виготовленими іменами дітей (3-В). Не менш цікаво виглядає деревце з іграшками, зробленими своїми руками (1-Г, 2-А, 3-А, 3-Б, 4-В, 11-Б), «паперова» ялинка (4-А), красуня з цукерок (2-В, 5-Г). який незвичайний вигляд має ялинка, вирізана з картону (наче дерев’яне різьблення; (1-В); а еко-ялинки: з яєчних картонних лотків (2-Б), з подарункових упаковок (6-В), з кульок (7-А), з паперових стаканчиків (5-А), з дощику (8-В). Учні 1-А класу створили цілу композицію з красунь із дощику, у вигляді місяця з пінопласту; а також з гілочок, прикрашених калиною та шишками. 1-Б клас зробив ялинки з паперу, пір’я, пластиліну, з лози, на якій висять жолуді й горішки. Ялинку з фотографій класу склав 5-Б. А поряд із фотозоною стоїть символічна красуня, на якій замість іграшок – усі класи, а верхівка – номер школи (6-Б).

Вестибюль школи нагадує святкове містечко з величезною кількістю різнокольорових кульок, блискучих дощиків.

 

Джерело: школа № 206 імені Леся Курбаса.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux