Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Очільник району особисто привітав правоохоронців з професійним святом (фото)

Опубліковано 20 грудня 2013 року о 16:43
фото

День міліції відзначається в Україні щорічно 20 грудня – в день прийняття Верховною Радою України в 1990 році Закону України «Про міліцію». Саме цей день вважається точкою відліку в історії української міліції.

Від щоденної праці працівників органів внутрішніх справ залежить стабільність та спокій в нашій державі, на них покладено винятково відповідальне, благородне завдання - захищати життя, здоров'я людей, їхні права і свободи від протиправних посягань. Це вони дні і ночі знаходяться на бойовому посту, ведуть боротьбу зі злочинністю, охороняють громадський порядок, демонструючи при цьому високий професіоналізм та мужність, не шкодуючи сил і здоров'я, нерідко ризикуючи власним життям заради життя інших. Люди шанують їх за мужність, вірне служіння народу України, готовність прийти на допомогу в складні хвилини.

20 грудня голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Юрій Іванович Бондар завітав до Святошинського РУГУ МВС України в м. Києві, щоб привітати генералів, офіцерів, прапорщиків, сержантів, службовців та ветеранів міліції з професійним святом, побажати їм міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку, родинного добробуту, успіхів і натхнення у подальшій службі на користь українського народу.

Очільник районної влади висловив глибоку вдячність правоохоронцям за самовіддану працю. «Сьогодні на міліцію покладені виключно відповідальні і благородні завдання – захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадян, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань – зазначив у вітальному слові Юрій Бондар. – Всі ми розуміємо, що подолати злочинність у нашій державі можливо лише спільними зусиллями влади, правоохоронних органів і суспільства. Для досягнення цієї мети необхідно постійно співпрацювати, будуючи співпрацю на взаємній довірі. Вітаю Вас з Днем міліції, бажаю вам міцного здоров’я, витримки і наснаги для підкорення найвищих висот у службі, нехай вас зігріває родинне тепло, а розуміння і підтримка суспільства додають сил для нових звершень!», – додав голова.

Також Юрій Іванович побажав святошинським правоохоронцям витримки та підтримки з боку рідних та близьких людей, а також достойної оплати їх нелегкої праці.

За відданість справі, сумлінне виконання службових обов'язків та з нагоди відзначення Дня міліції голова району нагородив Подяками та Почесними грамотами Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації працівників Святошинського районного управління ГУМВС України в місті Києві та особовий склад Святошинського відділу Державної служби охорони.

Крім відзнак та чергових звань, з нагоди професійного свята Дня міліції, ордери та ключі від довгоочікуваних службових квартир з рук голови Святошинської РДА отримали чотири офіцери райвідділу.

«Професійний обов'язок кожного міліціонера незалежно від звання і посади – бути надійним захисником прав та свобод людини, зберігати чистоту перед законом і власним сумлінням. Впевнений, що й надалі Ви підніматимете авторитет міліції, забезпечуватимете мир та правопорядок заради кращого майбутнього», - зазначив наприкінці урочистостей Юрій Бондар.

Шановні правоохоронці, щиро вітаємо Вас з Днем міліції!

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Святошинської РДА.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux