Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Олександр Кулик провів апаратну нараду (фото)

Опубліковано 29 липня 2014 року о 09:27

28 липня, під головуванням голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Кулика відбулася щотижнева апаратна нарада, участь у якій взяли перший заступник голови з питань житлово-комунального господарства Морозов В.Г., заступник голови з гуманітарних питань та соціальних питань Пазенко Н.С., керівник апарату Фісун В.П., керівники відділів та самостійних управлінь держадміністрації, директори комунальних підприємств та спеціалізованих організацій району, радники голови, заступник голови Громадської ради при Святошинській держадміністрації Юрій Лєсков, начальник Святошинського РУГУ МВС України в м. Києві Ігор Кучма, заступник прокурора Святошинського району Федір Горгуль та в.о. начальника ДПІ у Святошинському районі ГУ Міндоходів у м. Києві Олександр Кучеренко.

На початку наради вже традиційне звітування про стан виконання протокольних доручень, даних на апаратних нарадах голови, стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах, виконання звернень громадян, що надійшли до Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації та Контактного центру міста Києва станом на 28.07.2014.

Про позитив та недоліки у даній роботі доповіли начальник відділу контролю Катерина Левицька, керівник Call-центру Олена Ямкова та начальник відділу  роботи із  зверненнями громадян Тетяна Колоколуша.

В ході наради було обговорено ряд актуальних для життя району питань, зокрема про проведення на території Святошинського району робіт з демонтажу тимчасових споруд, встановлених без дозвільних документів, виявлення недоліків зовнішнього благоустрою та порушення санітарного стану території Святошинського району, стан відновлення благоустрою району після аварійних розриттів.

Продемонструвавши красномовні фото фіксації проведеної роботи, в.о. начальника відділу контролю за благоустроєм Ігор Дунаєвський повідомив і про позитивні зрушення у питанні демонтажу незаконно встановлених на території району тимчасових споруд та малих архітектурних форм. Впродовж двох тижнів в Святошино було демонтовано 18 тимчасових споруд, з них 9 – в 20-метровій зоні метрополітену на станції метро «Житомирська», ще 9 – на зупинках громадського транспорту та прибудинкових територіях.

Окрему увагу очільник району зосередив на питаннях виконання плану мобілізації у Святошинському районі міста Києва, необхідності проведення широкої інформаційно - роз’яснювальної кампанії щодо надання соціальної підтримки особам, які переїхали на тимчасове місце проживання із Автономної Республіки Крим, Луганської та Донецької областей, питанні підготовки до нового навчального року.

Крім цього було заслухано інформацію завідувача сектору взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері державної антикорупційної політики у зв’язку з виконанням Плану дій щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України.

Наприкінці наради голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації надав доручення та завдання на найближчий тиждень та подякував колегам за організований на високому рівні святковий захід до Дня хрещення Київської Русі - України, що відбувся в Святошині 25 липня.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux