Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

«Поспішайте робити добро». Благодійники Святошина привітали з новорічно-різдвяними святами дітей з вадами мовлення (фото)

Опубліковано 30 грудня 2014 року о 17:51
фото

Новий рік та Різдво – чудовий час для добрих справ та милосердя. Творити добро – одна з чеснот християнства, прояв нашої любові до ближнього. Милосердя і творення добра – внутрішній зміст, суть і одне з найважливіших значень незвичайного кола Різдвяних свят. Люди настільки звикли до цих двох слів – «добро» і «милосердя» – що якось механічно сприймають їх і, щонайголовніше, ними не живуть. Чого не скажеш про Благодійний Фонд «Творчі діти» та Централізовану систему підліткових клубів «Щасливе дитинство» управління у справах сім’ї, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, які у тісній співпраці опікуються дітьми із соціально-незахищених родин не лише на теренах Святошинського району, а й за його межами.

Днями за ініціативи директора благодійного фонду Лариси Антропової та директора ЦСПК «Щасливе дитинство» Світлани Сови, під егідою голови Синодального управління у справах молоді України УПЦ КП намісника Феодосіївського монастиря архімандрита Макарія (Папіша), чудовий благодійний подарунок до новорічно-різдвяних свят отримали вихованці Трипільської спецшколи-інтернату для дітей з вадами мовлення, що розташований у м. Біла Церква.

Вже впродовж багатьох років благодійний фонд «Творчі діти» опікується долями 15 вихованців інтернатного закладу.

Цього разу благодійники Святошинського району привезли дітям продукти харчування, фрукти, солодощі, м’які іграшки, розвивально-пізнавальні ігри, засоби гігієни, дитячий одяг та взуття, які для своїх ровесників люб’язно збирали і вихованці позашкільних начальних закладів Святошина.

Архімандрит Макарій привітав мешканців закладу з наступаючими святами, а ті в свою чергу подарували гостям святкову концертну програму.

Після завершення свята архімандрит поспілкувався з маленькими мешканцями інтернату та їх вихователями, оглянув територію і приміщення школи та пообіцяв посприяти у вирішенні нагальних потреб закладу.

«Любов та піклування Господа не оминає жодну людину, яка живе в цьому світі. Свою турботу він проявляє через добрих людей, які намагаються принести людям радість. Людина не багато може зробити зі свого бажання і своєї волі. Кожен, навіть маленький внесок оцінений Богом. Адже, немає такої людини, котра б не відчула радість на душі від того, що вона зробила щось добре. Ця тиха непомітна радість і є винагородою Поглянувши на цих діток, починаєш розуміти, що поруч є ті, кому важче,  кому ти можеш простягнути руку допомоги», - зазначив архімандрит Макарій та пообіцяв, що благодійна акція буде не останньою в низці добрих справ на допомогу ближньому.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux