Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Працюють комунальні служби району (фото)

Опубліковано 29 січня 2014 року о 15:27

КП «РЕО-1». Поліпшуючи стан благоустрою житлового фонду КП «РЕО-1», технічні працівники щоденно проводять обстеження закріплених територій на предмет виявлення та своєчасного закриття відкритих оглядових колодязів. У зв’язку з тривалими опадами це завдання залишається одним з найважливіших, адже сніг маскує ймовірну небезпеку, що може привести до необоротних наслідків. 29 січня трактористи та двірники комунального підприємства провели прибирання від снігу міжквартальних проїздів та прилеглих до житлових будинків територій на всій території обслуговування КП«РЕО-1».

КП «РЕО-3». Недбале ставлення мешканців житлових будинків до місць загального користуваннячасто стає причиною незручностей та випадків травмувань господарів будинку. Нещодавно при обстеженні території, майстром технічної дільниці Науменко В.М., було виявлено часткове освітлення на сходовій клітині житлового будинку №4 по вулиці Литвиненко - Вольгемут. Для зручності та безпеки мешканців, електриком КП «РЕО-3» відразу ж були замінені пошкоджені та встановлені нові світильники з першого по дев’ятий поверхи під’їзду №6 вищезазначеного житлового будинку.

КП «РЕО-6». Для утримання прибудинкової території в належному санітарно-технічному стані та з метою уникнення травматизму мешканців у зимовий період, двірники РЕО-6 за допомогою ротора з самого ранку прибрали від снігу та льоду внутрішньо квартальні проїзди та прибудинкові території та посипали пішохідні доріжки піщано-сольовою сумішшю.

КП «РЕО-7». Сніг взимку - велика радість для дітлахів. Можна погратися в сніжки, зліпити снігову бабу, покататися на санчатах. Але для працівників житлово-комунальної сфери він додає значних труднощів. Снігові замети перешкоджають вільному пересуванню людей по тротуарам, створюють перешкоди для проїзду автомобілів.

Не дивлячись на сильний мороз і вітер двірники комунального підприємства провели прибирання прибудинкових територій від снігу та наледі. Для забезпечення безперебійного вивезення твердих побутових відходів двірники розчистили майданчики біля сміттєвих контейнерів. За допомогою трактора комунальники провели розчистку внутрішньо квартальних проїздів.

КП «РЕО-10». В складних погодних умовах сьогодні доводиться працювати працівникам КП «РЕО-10». Хоча температура повітря сягає відмітки – 18 С, робітники КПУБ,  своєчасно прибирають снігу на дорогах, провулках, прибудинкових територіях, сміттєвих площадках для контейнерів.

Реагуючи на скарги мешканців щодо незадовільного стану інженерних мереж, комунальники замінили 15 метрів пошкодженої ділянки трубопроводу холодного водопостачання, 5 метрів трубопроводу гарячого водопостачання, 5 метрів стоякових труб та 6 вентилів в підвалі житлового будинку №7 на вулиці Туполєва.

КП «РЕО-1»

 

КП «РЕО-1»

 

КП «РЕО-1»


 

 

КП «РЕО-3»


 

 

КП «РЕО-6»

 

КП «РЕО-6»

 

КП «РЕО-6»

 

КП «РЕО-6»

 

КП «РЕО-6»


 

 

КП «РЕО-7»

 

КП «РЕО-7»


 

 

КП «РЕО-10»

 

КП «РЕО-10»

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux