Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Програма відпочинку для діток, які переїхали із зони бойових дій та дітей Святошинського району відбулася на базі Центру творчості дітей та юнацтва

Опубліковано 20 липня 2022 року о 16:06
фото

Скільки різноманітних напрямків та локацій було організовано для дітей в самому закладі та зеленій зоні. Починаючи зі спортивно-технічних, прикладних, образотворчих, анімаційних, релаксових. Але найбільшою популярністю у підлітків користувався web- дизайн та комп'ютерна графіка під керівництвом нашого креативного педагога Катерини Макарової. А ще всі із задоволенням ліпили з глини сувеніри та чашки під керівництвом Тетяни Реутової.

Хочете навчитись створювати відео-ігри в середовищі scratch? Або навчитись самостійно лагодити побутові прилади чи створити свій електронний проєкт? Тоді вас чекають найкращі педагоги stem- лабораторії Віталій Кондрач, керівник гуртка електроніки винахідницька Volt та Микола Павленко, керівник гуртка програмування scratch.

Коли бачиш з якою цікавістю працюють діти, бачиш їхні посмішки та задоволення від результату, то розумієш, наскільки зараз це потрібно!

Справжній педагог - це не професія... Це енергетика, гумор і нескінченний движ. Таким є наш Микола Павленко, керівник гуртка з Sratch- програмування. Але сьогодні всі бажаючі змогли насолодитися спілкуванням з ним та пограти в Мафію... 

В техно-зоні діти спілкувалися із справжніми спортсменами-керівниками наших гуртків спортивно-технічного напрямку Михайлом Ващенком та Валерієм Наливайком. Змагались у виконанні нескладних завдань. Та всі учасники отримали призи.

Тож програма відпочинку для дітей із зони бойових дій та дітей Святошинського району може бути не тільки веселою, але іще цікавою та корисною... Веселі розваги для дітей, організували наші культурологи Надія Панова та Олена Клеванська. Даруємо радість дітям, підтримуємо один одного!

Розкрити талант дитини, повірити а неї, надихнути на творчість може тільки талановитий педагог. Анеля Кузьменко, керівник Народного художнього колективу Майстерні живопису та дизайну " Палітра" має свій підхід до кожного вихованця. А в яких тільки техніках вони не малюють. На цій локації діти працювали з аквареллю, малювали народні символи України. А чудова виставка робіт дітей, що навчаються у Анелі Йосипівни не може не захоплювати! Іще всі учасники діти отримали позитивні емоції створюючи сувеніри hand-made разом із нашою майстринею Світланою Мархонос.

А на завершення чудового дня всі мали змогу взяти участь у Піца-паті.

Найбільш популярним інгредієнтом піци прийнято вважати ковбаски пепероні. Жителі кожної країни додають у цю страву щось своє, але саме італійська піца налічує більш ніж 1000 рецептів улюбленої страви в усьому світі.

А у нас сьогодні найпопулярніша піца серед дітей - Маргарита. Тож всі команди змогли позмагатись у кухарському мистецтві.

Дякуємо всім, хто був дотичний до організації другої зміни.

Це співробітники Святошинського районного центру соціальних служб на чолі з Олександрою Дружинською, управління освіти Святошинського району в особі Лілії Ревуцької, начальника відділу з питань виховної роботи та позашкільної освіти. І, звичайно ж, команди закладів позашкільної освіти району, зокрема, дружному колективу Центру творчості дітей та юнацтва Святошинського району м. Києва на чолі із Світланою Росляковою.

 

Джерело: Центр творчості дітей та юнацтва Святошинської РДА.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux