Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Робота КНП «ЦПМСД № 2» в нових умовах

Опубліковано 09 липня 2018 року о 17:19
фото

КНП «ЦПМСД №2» Святошинського району м. Києва (вул. В. Кучера, 5, вул. Симиренка, 10, вул. Симиренка, 38) упевнено крокує шляхом медичної реформи, для успішного входження в яку заклад спочатку підключився до електронної системи охорони здоров’я eHEALTH та запровадив попередній запис до лікаря, надавши пацієнтам змогу здійснити його в зручний для них спосіб – за телефоном, з власного смартфона або комп’ютера, безпосередньо зайшовши в систему або через колл-центр, про що ми згадували в наших попередніх публікаціях. Тоді ми звернулися до мешканців району із закликом активно долучатися до приписної кампанії, під час якої пацієнти мали обирати лікаря з надання первинної медичної допомоги - сімейного лікаря, терапевта, педіатра та підписувати з ним декларацію про надання медичних послуг.

Декларація – це документ, який підтверджує, що пацієнт хоче обслуговуватися саме в цього лікаря. Вибір лікаря відбувається за бажанням пацієнта, а не за місцем проживання або прописки. Для підписання декларації з лікарем пацієнт має зробити таке.

  1. Прийти в медзаклад, де працює обраний ним лікар, маючи при собі паспорт, довідку про податковий ідентифікаційний код та мобільний телефон. Для підписання декларації з педіатром слід взяти ще свідоцтво про народження дитини.
  2. Уповноважена особа закладу внесе дані та контактний номер телефону пацієнта в систему «Електронне здоров’я». Особа пацієнта, що підписує декларацію, підтверджується за допомогою СМС-коду, який надходить на його мобільний телефон. Якщо пацієнт не має мобільного телефону, до декларації долучають відскановані оригінали його документів.
  3. Для перевірки правильності даних у декларації вам роздрукують примірник декларації.
  4. Якщо в декларації все правильно, уповноважена особа роздрукує ще один примірник із системи «Електронне здоров’я».
  5. Пацієнт підписує обидва примірники. Один залишається в нього, другий – в нашому медзакладі.

З 1 липня 2018 року після укладення угоди з Національною службою здоров’я України (НСЗУ) КНП «ЦПМСД №2» починає працювати за новою моделлю отримання фінансування.

Що це означає для пересічного пацієнта, який підписав декларацію з лікарем у нашому закладі? Після того, як Ви, шановний пацієнт, укладете декларацію з лікарем, держава в особі НЗСУ спрямує фінансування для надання Вам нашим закладом безоплатних медичних послуг, коло яких визначено МОЗ України.

У першу чергу, це діагностика та лікування найбільш поширених хвороб, супровід пацієнтів з хронічними захворюваннями, планові обстеження здорової дитини, профілактичні огляди певних категорій пацієнтів, направлення за показаннями до лікарів закладів спеціалізованої або високоспеціалізованої медичної допомоги, аналізи крові та сечі, електрокардіограма, профілактичні щеплення, виписка рецептів на ліки, видача довідок та листків непрацездатності.

Шановні мешканці Святошинського району! Ласкаво просимо до КНП «ЦПМСД»№ 2 Святошинського району м. Києва для підписання декларацій з обраним Вами лікарем.

Джерело: КНП «ЦПМСД»№ 2 Святошинського району м. Києва.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux