Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Сергій Павловський: «Мало, але сподіваюся, що наступного року проектів ОСН Святошина серед переможців конкурсу буде більше»

Опубліковано 30 червня 2020 року о 15:41
фото

Сьогодні у приміщенні Святошинської РДА (просп. Перемоги, 97) відбулася робоча зустріч керівництва району з керівниками ОСН, що діють на території Святошинського району. Зустріч проводив перший заступник голови СРДА Василь Григоренко за участі голови Сергія Павловського. Захід був присвячений результатам міського конкурсу проєктів та програм місцевого самоврядування.

Нагадаємо, що зазначений конкурс проводиться Департаментом суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на виконання рішення Київської міської ради від 15.12.2011 № 832/7068 «Про міський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування» та відповідно до міської цільової програми «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2020-2022 рр.», затвердженої рішенням Київської міської ради від 12.12.2019 № 452/8025ї).

На конкурс виставили свої проєкти 7 органів самоорганізації населення, що діють на території Святошинського району:

1. ОСН «Комітет мікрорайону «Злагода-1»,

2. ОСН «Вуличний комітет «Вулиця Академіка Туполева»,

3. ОСН «Квартальний комітет «Прип’ятчани»,

4. ОСН «Будинковий комітет «Вулиця Картвелішвілі, 3-Б»,

5. ОСН «Квартальний комітет «Авіатор» (приватний сектор),

6. ОСН «Будинковий комітет «Вулиця Зодчих, 60/1»,

7. ОСН «Будинковий комітет «Провулок Приладний, 8».

На останньому засіданні конкурсна комісія шляхом рейтингового голосування серед 56 наданих проєктів визначила 31, що буде реалізовуватися в столиці відповідно до названої міської цільової програми. До складу проєктів-переможців увійшли такі проєкти ОСН на території Святошинського району:

1. «Облаштування дитячого спортивно-ігрового майданчика по вул. Зодчих, 60/1» (ОСН «Будинковий комітет «Вулиця Зодчих, 60/1»);

2. «Встановлення сучасного дитячого майданчика» (ОСН «Квартальний комітет «Прип`ятчани»);

3. «Встановлення металевої огорожі вздовж периметру прибудинкової території з метою збереження зеленої зони, безпеки жителів багатоквартирного будинку, в межах території ОСН Святошинського району міста Києва» ( ОСН «Будинковий комітет «Провулок Приладний, 8»).

На початку зустрічі очільник району Сергій Павловський привітав авторів-переможців: «Я уважно ознайомився з усіма проєктами. Хочу відзначити, що всі вони, на мою думку, актуальні та цікаві. На жаль, цього року ми не змогли реалізувати свій потенціал на 100 відсотків, але сподіваюся наступного року всі ОСН нашого району будуть серед переможців. На сьогодні ж ми маємо докласти максимум зусиль, щоб реалізувати задуми авторів поданих цього року на конкурс проєктів, адже їх тематика й об’єкти – це відображення потреб і проблем мешканців будинків на відповідних територіях ОСН, - сказав С. Павловський,- Ще раз вітаю переможців і обіцяю спільними зусиллями сприяти у вирішенні проблемних питань ОСН нашого району».

Далі учасники зібрання поволі перейшли з вітального на більш ділові предмети обговорення: чи то передачу комунікаційних мереж на території ОСН «Квартальний комітет «Авіатор» на баланс міста, чи кронування дерев на території ОСН «Вуличний комітет «Вулиця Академіка Туполева», або забезпечення безпеки в районі тощо. Багато уваги приділили актуальним питанням сортування та переробки сміття, стягнення заборгованості за комунальні послуги з мешканців житлового фонду, а також забезпечення безпеки святошинців.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux