Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Сьогодні в Центрі культури і мистецтв НАУ відбувся довгоочікуваний звітний концерт ансамблю танцю «ВІТАМІНЧИКИ» (фото)

Опубліковано 30 травня 2021 року о 18:01
фото

Народний художній колектив «Ансамбль танцю «ВІТАМІНЧИКИ» Центру творчості дітей та юнацтва Святошинського району м. Києва відзначив свій 30-річний ювілей минулого року, та гідно, широко, масштабно, гучно, відзначити цю знаменну дату колективу завадила складна епідемічна ситуація в країні. Адміністрація ансамблю не хотіла позбавляти своїх численних шанувальників радості  від творчості знаного танцювального колективу, тому було прийнято рішення провести грандіозний творчий звіт після послаблення карантинних обмежень.

І от сьогодні юні митці нарешті зустрілися зі своїми палкими прихильниками, щоб подарувати їм свої чарівні, феєричні виступи. Навряд чи на теренах Святошинського району, а то й усього Києва є більш відомий, титулований творчий дитячий колектив. Кожний його виступ стає справжнім святом для глядачів, розмаїття творчих номерів ансамблю перетворює концерти на драйвовий карнавал.

Ансамбль танцю «ВІТАМІНЧИКИ» не розчарував глядацьку аудиторію і цього дня. У концерті було задіяно понад 200 юних танцюристів, і як завжди, вони демонстрували свої вміння на найвищому рівні, чим зачарували та підкорили аудиторію. Професійна, злагоджена робота на сцені – візитівка цього колективу, відданість та любов до танцю – гарантією глядацької прихильності, а різноплановий репертуар робить ансамбль бажаними гостями різноманітних міжнародних фестивалів і конкурсів.

Голова Святошинської РДА Сергій Павловський тепло привітав учасників та керівництво народного художнього колективу «Ансамбль танцю «ВІТАМІНЧИКИ», висловив своє щире захоплення їх яскравою творчістю та на підтвердження своїх слів вручив танцювальному колективу почесну грамоту Святошинської РДА. Також присутній на концерті отець Роман Музика, настоятель храму Казанської Божої Матері «Живоносне Джерело», на знак визнання високогуманної діяльності подружжя Олени та Олега Мельників, засновників «ВІТАМІНЧИКІВ», вручив їм нагороди Української православної церкви – ордени рівноапостольного князя Володимира та рівноапостольної княгині Ольги відповідно.

До відома:

Народний художній колектив «Ансамбль танцю «ВІТАМІНЧИКИ» Центру творчості дітей та юнацтва Святошинського району м. Києва було створено в 1990 році. За цей час колектив виріс з гуртка танцю в потужний хореографічний колектив, який налічує більше 200 талановитих дітей від 3 до 18 років. Його незмінним художнім керівником, засновником та головним балетмейстером-постановником є відмінник освіти України Олена Борисівна Мельник.

Репертуар ансамблю складають народні танці та сучасні естрадні композиції, з якими колектив побував на великих сценах України та за її межами. «ВІТАМІНЧИКИ» є багаторазовим переможцем всеукраїнських конкурсів, лауреатом міжнародних фольклорних фестивалів. За свою багаторічну творчу історію ансамбль презентував національне хореографічне мистецтво в 30 країнах світу, зокрема, у більшості країн Європи, Прибалтики, у Китаї, Киргизстані, Туреччині та Марокко.

Ансамбль танцю «ВІТАМІНЧИКИ» - єдиний в Україні володар престижної Ватиканської премії добра та милосердя ім. Ніколаса Гріна та  Італійської премії мистецтв, золотої статуетки «Мистецький олімп України» та переможець Всеукраїнського рейтингу популярності «Золота фортуна», переможець Міжнародних дельфійських ігор. Колектив нагороджено «Золотою медаллю» Верховної Ради України та внесено в презентаційну книгу України «Україна в III тисячолітті».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux