Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У неділю, у трьох ОСН Святошинського району пройшли щорічні звітні конференції

Опубліковано 22 грудня 2019 року о 17:23
фото

Цієї неділі три органи самоорганізації населення звітували про свою роботу на щорічних звітних конференціях. Усі відвідала голова Координаційної ради ОСН, начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Святошинської РДА Ірина Романенко.

Делегати конференції ОСН «Вуличний комітет «Вулиця Академіка Туполєва» зібралися в приміщенні ЗЗСО № 203, що на вул. Туполєва, 17. Керівник ОСН Геннадій Ширяєв прозвітував перед делегатами конференції про проведену роботу. Протягом звітного року комітет працював згідно  із затвердженим планом на поточний рік, а саме: було організовано та проведено весняну й осінню толоки, постійно впорядковувалася прибудинкова територія, виконано низку ремонтних робіт у житлових будинках, проведено асфальтування прибудинкових територій тощо. ОСН брав активну участь у різноманітних районних та міських заходах.

На жаль, у звітному році не вдалося вирішити одну з найболючіших проблем – заміну старої, зношеної магістралі теплопостачання на території ОСН. Постійні пориви мереж, відсутність тепло- і водопостачання, порушення благоустрою території є постійним клопотом мешканців будинків. Керівництво ОСН запевнило, що не перериватиме роботу з вирішення зазначеного питання з РТМ «Нивки» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» й у наступному році. Також учасників було ознайомлено з розробленим планом роботи на наступний рік.

Цього ж дня відбулася звітна конференція ОСН «Будинковий комітет «Вулиця Зодчих, 60/1». Делегатів конференції, що зібралися в «рідному» приміщенні за місцем розташування ОСН, привітав керівник ОСН Василь Рудницький. Він доповів про роботу очолюваного ОСН протягом року. А було зроблено чимало. Комітет – постійний учасник загальноміських програм, що спрямовані на покращення умов життя на території ОСН. Цього року було виконано ремонтні роботи на сходових клітинах у під’їздах. Біля будинку організовано роздільне збирання сміття, для чого встановлено спеціальні контейнери. Завершено кронування дерев біля будинку та зняття сухостійних дерев. Та не менш амбітні плани озвучив Василь Рудницький на наступний рік.

До Дня місцевого самоврядування найбільш активні члени ОСН «Будинковий комітет «Вулиця Зодчих, 60/1» були відзначені керівництвом Святошинського району. Разом з вітальними словами голова Координаційної ради ОСН Ірина Романенко вручила відзнаки активу будинку.

І останньою в цей день була конференція ОСН «Будинковий комітет «Вулиця Картвелішвілі, 3-Б». Його керівник, Андрій Смойловський, озвучив результати роботи протягом звітного року.  Зазначив, що зроблено немало. І це завдяки злагодженій роботі кожного члена ОСН. Та залишається невирішеним ще ряд питань, а саме: кронування дерев та знесення сухостою, а також заміна застарілої  електромережі в будинку. Саме на їх вирішенні й зосередиться керівництво ОСН наступного року.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux