Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській РДА пройшло засідання оперативного штабу (фото)

Опубліковано 20 листопада 2019 року о 11:09
фото

20 листопада 2019 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2019 - 2020 років під головуванням в. о. голови Святошинської РДА Сергія Пилипчука. Участь у засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з розгляду стану виконання протокольних доручень, після чого керівники РТМ «Нивки» і РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» доповіли про проведення робіт з усунення виявлених пошкоджень теплових мереж у районі та проінформували про роботи на поточний тиждень.

По РТМ «Святошин» - на сьогодні на території відповідальності організації працює три бригади, роботи будуть проводитись за такими адресами:

- вул. Бетховена, 20; вул. Гната Юри, 1-А; Якуба Коласа, 7; вул. Героїв Космосу, 5, 5-А; вул. Кулібіна, 5; вул. Котельникова, 25; вул. Тулузи, 4; вул. Григоровича Барського; вул. Симиренка, 14/19; вул. Крамського, 4; вул. сім’ї Сосніних, 10. Також будуть проводитись роботи по відновленню благоустрою по вул. Гната Юри, 4-А та вул. Кучера, 2.

По РТМ «Нивки» три бригади, роботи ведуться за такими адресами:

- вул. Наумова; вул. Стуса, 5; вул. Ушакова, 16, просп. Перемоги, 91, 97; вул. Котельникова, 51, вул. Депутатська, 4/6; бульвар Академіка Вернадського, 87. Також будуть проводитись роботи по відновленню благоустрою по бульв. Академіка Вернадського, 71 та вул. Наумова, 33.

Було зазначено на необхідності закриття тепло камер кришками після їх викрадень вандалами. Окремо зупинились на заповітрені будинків та відсутності параметрів стояків будинків після виконання аварійних робіт РТМ «Нивки» і РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго».

Наступним розглянули питання функціонування ліфтового господарства району. На сьогоднішній день у районі в зупинці 24 ліфти, з них 20 – на капремонті, 2 - у наладці, 2 ліфти по вул. Якуба Коласа, 21 відсутня фаза електромережі, сьогодні виконуються роботи.

Виконувач обов’язки голови Святошинської РДА Сергій Пилипчук надав доручення відділу контролю за благоустроєм, терміново провести нараду з представниками «Київпастранс» та інвесторами щодо прибирання 103-х зупинкових комплекси з торгівельним призначенням.

Окремо зупинилися на питанні щодо прибирання підпорядкованих територій, а також стосовно своєчасного проведення робіт з відновлення благоустрою після розриттів.

На завершення проаналізували якість виконання звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux