Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській РДА відбулось засідання оперативного районного штабу

Опубліковано 22 серпня 2023 року о 11:41
фото

22 серпня 2023 року в приміщенні Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Берестейський, 97) пройшло засідання оперативного районного штабу для здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 років.

Головував на засіданні виконувач обов’язків голови Святошинської РДА Василь Григоренко, участь у зібранні взяли заступники голови Дмитрій Михальчук і Микола Кибальчук, керівник апарату Сергій Шаповал, керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На початку засідання штабу Василь Григоренко звернув увагу присутніх на те, що воєнний стан у країні продовжено, ворог лютує та не припиняє підступно обстрілювати мирні міста, і закликав присутніх не нехтувати сигналами повітряної тривоги, берегти себе та вживати всіх заходів для убезпечення як мешканців району, так і підпорядковані трудові колективи. Головуючий також попередив про обмеження проведення масових заходів у святкові дні, що наближаються.

Також Василь Григоренко зазначив, що Святошинський район - єдиний, у якому освітні заклади, що готуються працювати офлайн, на 100 % готові приймати учнів. Разом з цим, головуючий зазначив, що потрібно продовжувати роботу щодо облаштування укриттів і рівномірно розосереджувати їх територією району.

Очільник району закликав керівників медичних закладів району пришвидшити роботу з підготовки закладів до опалювального сезону та розглянути питання перерозподілу виділених їм коштів з метою їх раціонального використання з урахуванням реальних потреб.

Василь Григоренко дав доручення керівникам окремих підрозділів СРДА, а саме відділу культури й управлінню молоді та спорту, активізувати роботу з підготовки належних їм об’єктів до зими.

Головуючий поінформував, що житловий фонд комунальної власності району готовий до холодів на 97 %, і доручив тримати на контролі готовність до опалювального сезону будинків ЖБК і ОСББ.

Василь Григоренко ще раз нагадав присутнім, що виклики в роботі критичної інфраструктури району, пов’язані з продовженням активної фази війни, ймовірно продовжаться і цього осінньо-зимового сезону та наголосив на необхідності ретельної підготовки до нього. Також було заслухано керівників самостійних структурних підрозділів і комунальних підприємств району щодо стану отримання актів готовності систем теплоспоживання підзвітних приміщень.

Наступним питанням порядку денного засідання була взаємодія між надавачами послуг та обслуговуючими організаціями. Ще раз було наголошено на необхідності забезпечення відновлення благоустрою після розриттів.

Обговорили й питання організації охорони в закладах освіти. Одним із шляхів оптимізації витрат на зазначені цілі може бути залучення власних резервів за рахунок штатних одиниць установ.

На завершення порушили питання прибирання закріплених територій та покосу зелених зон.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux