Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу

Опубліковано 23 жовтня 2019 року о 11:23
фото

23 жовтня 2019 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2019 - 2020 років під головуванням в. о. голови Святошинської РДА Сергія Пилипчука. Участь у засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Традиційно воно розпочалося розглядом стану виконання протокольних доручень. Після цього перейшли до питання утримання тепломереж. Керівники РТМ «Нивки» і РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» доповіли про проведення робіт з усунення пошкоджень теплових мереж у районі та проінформували про плани на поточний тиждень.

По РТМ «Святошин»:

- завершуються роботи з перекладення теплотраси на вул. Гната Юри;

- питання щодо продовження робіт на вул. Симиренка, 2/19 залишається відкритим;

- на просп. Леся Курбаса продовжуються роботи з заміни мереж ЦО;

- усуваються пошкодження тепломереж на житловому масиві «Веркон» (вул. Стрийська, 12/3, вул. Чистяківська, 7, 11-Б);

- на бульв. Р. Ролана, 5/8, просп. Л. Курбаса, 10-Ж, вул. Григоровича-Барського, 5-А, 7-А, вул. Я. Коласа, 21 працюють над усуненням пошкоджень мережі.

Протягом минулого тижня РТМ «Святошин» закрито 3 контрольні картки з порушення благоустрою.

По РТМ «Нивки»:

- продовжуються роботи з перекладання мереж у пров. Приладний, 8 (планується завершення цього тижня) і на бульв. Академіка Вернадського (планується завершити роботи до кінця наступного тижня);

- ремонтні бригади працюють на вул. Ушакова, 16-А, вул. Прилужній, 14, Булаховського, 24, 26, Наумова, 19, 23.

Протягом минулого тижня РТМ «Нивки» закрито 1 контрольну картку з порушення благоустрою.

Головуючий на засіданні штабу Сергій Пилипчук дав доручення комісійно провести обстеження щодо відсутності ГВП на вул. Хмельницького, 10, визначити зони відповідальності кожної з комунальних служб та терміново усунути пошкодження мережі.

На засіданні було оголошено, що в п’ятницю розпочнеться опалювальний сезон для житлових будинків. У зв’язку з цим Сергій Пилипчук повідомив керівників ЖЕД, що в ці вихідні вони особисто повинні бути на робочих місцях і забезпечити роботу чергових аварійних бригад з метою, у разі необхідності, оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації.

Наступним розглянули питання функціонування ліфтового господарства району. Зараз у районі в зупинці 43 ліфти, з них 33 – на капремонті, 10 – на модернізації.

Як завжди, зупинилися на питанні щодо прибирання підпорядкованих територій, а також стосовно своєчасного проведення робіт з відновлення благоустрою після розриттів.

Після цього проаналізували якість виконання звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).

На завершення головуючий Сергій Пилипчук нагадав, що цієї суботи відбудуться осінні толоки у рамках загальноміського дня довкілля, і запросив усіх долучитися до акції.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux