Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу

Опубліковано 10 березня 2021 року о 10:06
фото

10 березня 2021 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2020 - 2021 років. Засідання проходило із застосуванням засобу комунікації skype, головував на засіданні перший заступник голови Святошинської РДА Василь Григоренко, участь у засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з розгляду питання щодо стану виконання протокольних доручень та ознайомлення з поточною ситуацією із захворюванням на коронавірусну інфекцію в районі. Було зазначено, що ситуація із захворюваністю на COVID-19 погіршується, тому треба бути надзвичайно обережними і суворо дотримуватися протиепідемічних заходів.

Головуючий на засіданні Василь Григоренко дав доручення керівникам РТМ СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» надати схеми зовнішніх мереж, де планується проведення робіт, для врахуванні під час асфальтування запланованих об’єктів.

Також Василь Григоренко наголосив на необхідності оглянути балансові території на предмет належного санітарного стану та усунути всі виявлені недоліки, а також активізувати роботу щодо закриття контрольних карток з відновлення благоустрою. Головуючий нагадав, що незабаром у столиці проходитиме міський конкурс з благоустрою, і Святошинський район повинен до нього добре підготуватися.

Синоптики прогнозують у найближчу п’ятницю опади у виді снігу, у зв’язку з чим було дане доручення комунальним службам «розчохлити» всі спеціальну техніку і привести її в повну готовність, а керівникам служб взяти під особистий контроль питання ліквідації наслідків снігопаду.

Далі перейшли до питань утримання інженерних комунікаційних мереж.

У зоні діяльності РТМ «Нивки» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» на сьогодні проводяться роботи з ліквідації поривів мереж ГВП на вул. Ушакова, 14, після чого буде виконано благоустрій відповідної території.

У зоні діяльності РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» проводиться ремонт мереж ГВП на вул. Зодчих, 20 і мереж ЦО на вул. Зодчих, 24, 26. Після ремонтних робіт відновиться циркуляція на вул. Героїв Космосу, 19-А та вул. Жмеринській, 36.

Щодо функціонування ліфтового господарства: на сьогодні в районі в зупинці 40 ліфтів, з них: 8 – через необхідність заміни обладнання, 6 – через вчинені акти вандалізму.

На завершення зупинилися на виконанні звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux