Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу (фото)

Опубліковано 10 квітня 2019 року о 13:03
фото

10 квітня 2019 року у приміщенні ЖЕД № 4 (бульв. Р. Роллана, 11-А) пройшло виїзне щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2018 - 2019 років під головуванням першого заступника голови Святошинської РДА Сергія Пилипчука. Участь у засіданні взяли: керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з розгляду стану виконання протокольних доручень.

Після цього заслухали доповідачів щодо стану усунення пошкоджень на зовнішніх теплових мережах та проведення робіт з гарячого водопостачання.

Сьогодні 4 аварійні бригади РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» проводять аварійні роботи з відновлення циркуляції ГВП на просп. Корольова, 12-Г, ремонт теплотраси на бульварі Кольцова, 3-Б і 5-Б, ремонт ЦТП за адресою: вул. Жмеринська, 6. А також працівники РТМ «Святошин» здійснюватимуть благоустрій територій за адресами: вул. Симиренка, 9, вул. Чистяківській, 13-А і вул. Жолудєва, 6.

Працівники РТМ «Нивки» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» проводитимуть ремонт теплообмінника на вул. Семашка, 12 і Доброхотова, 4.

Гідравлічні випробування мереж ГВП перенесено на травень, у зв’язку з чим відтерміновується відключення гарячого водопостачання у житлових і нежитлових приміщеннях.

Планується проведення виїзної наради за участю представників РТМ «Нивки», керуючої компанії, управління ЖКГ рай адміністрації щодо вирішення проблемних питань мешканців буд. № 14 на вул. Депутатській.

Головуючий нагадав, що цієї суботи продовжаться весняні толоки в рамках міського двомісячника з благоустрою. С. Пилипчук дав доручення відділу контролю за благоустроєм надати графік проведення толок на найближчі вихідні, а також перевірити території, закріплені за ЖБК, ОСББ, щодо незадовільного санітарного стану, за необхідності скласти відповідні приписи. Це ж стосується й прилеглої території деяких закладів освіти. Перший заступник голови С. Пилипчук дав керівникам цих закладів строк до п’ятниці, щоб навести лад на прилеглій території. «Окремо наголошую, - сказав головуючий, - що балансоутримувачі територій за адресами: вул. Святошинська, 34, вул. Я. Коласа, 14, вул. Зодчих, 3-А, від вул. С. Сосніних до бульв. Кольцова, вул. Кучера, 5 – відповідатимуть за прибирання належної території особисто переді мною».

Також було зазначено, що розпочалося асфальтування транспортної мережі району за міською програмою асфальтування, а саме ведуться відповідні роботи на вул. Доброхотова та Святошинській.

Наступним питанням був розгляд стану функціонування ліфтового господарства. На сьогодні в зупинці 71 ліфт, з них: 16 – на модернізації, 25 – на капремонті, 30 – в наладці. Сергій Пилипчук висловив незадоволення роботою обслуговуючої організації – ТДВ «Укрліфтсервіс» та сказав представнику цієї організації, що і мешканці району, і районна влада вважають роботу цієї організації незадовільною й не бажають з такою ситуацією миритися. Отже ніякі пояснення й відмовки братися до уваги не будуть.

Крім того, було розглянуто питання щодо складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою та за несвоєчасне прибирання балансоутримувачами закріплених територій.

Також проаналізували якість виконання звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux