Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу (фото)

Опубліковано 27 листопада 2019 року о 12:05
фото

27 листопада 2019 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2019 - 2020 років під головуванням в. о. голови Святошинської РДА Сергія Пилипчука. Участь у засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Традиційно воно розпочалося розглядом стану виконання протокольних доручень.

Далі перейшли до питання діяльності РТМ СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго».

По РТМ «Святошин»:

- ведуться роботи на мережах ЦО на вул. Я. Коласа, 23 і вул. Кіпріанова, 4-А, 6;

- усуваються пориви мереж ГВП на вул. Я. Коласа, 23-А, Львівська, 32, просп. Перемоги, 125, 127, вул. Чистяківська, 15;

- сьогодні будуть проводити благоустрій території на вул. Зодчих, 56, 58;

- відновлення асфальтового покриття буде проводитися на просп. Л. Курбаса, 10-Б, 10-В, вул. Симиренка, 14/9, Героїв Космосу, 3, 5.

З метою своєчасного виявлення та усунення пошкоджень тепломереж працівники РТМ щоденно проводять обходи мереж теплотрас.

Головуючий на засіданні Сергій Пилипчук дав доручення в найближчі терміни завершити планування прибудинкової території за адресою: вул. Симиренка, 2/19.

По РТМ «Нивки»:

- проводяться ремонтні роботи тепломережі ЦО на вул. Підлісна, 1;

- на цей час у зоні діяльності РТМ є 19 пошкоджень мереж ГВП. Сьогодні роботи проводитимуться на вул. Булаховського, 28, 38, Доброхотова, 2, Ірпінська, 2. Протягом тижня усуватимуться пориви на вул. Доброхотова, 15, Семашка, 15.

Наразі актуальне питання для працівників комунальних служб – забезпечення нормативних параметрів подачі тепла в будинки, у тому числі виявлення місць та причин тепловтрат.

Також залишається гострою проблема «заповітрення» систем опалення в будинках. Це пов’язано з необхідністю зливу теплоносія в системах у разі виконання ремонтних робіт та подальшого нового наповнення систем теплопостачання, у результаті чого виникають нові «заповітрення», що потребують усунення. Протягом тижня до КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району м.Києва" надійшло 182 повідомлення про аналогічну проблему, на сьогодні виконано116 заявок, решта – в роботі. Сергій Пилипчук наголосив на необхідності тримати зазначене питання на постійному контролі.

Головуючий на засіданні Сергій Пилипчук дав доручення керівництву ЖЕД № 9 комісійно разом з представниками ПрАТ АК «Київводоканал» обстежити підвальне приміщення за адресою: вул. Чистяківська, 11 на предмет виявлення причин його залиття.

Щодо функціонування ліфтового господарства в районі, то станом на 27 листопада в зупинці 33 ліфти, з них на модернізації – 2, 9 ліфтів не працюють через відсутність напруги в електромережі, що живить ліфти, 22 – на капремонті.

Після цього розглянули питання прибирання підпорядкованих територій, а також своєчасного проведення робіт з відновлення благоустрою після розриттів.

На завершення проаналізували якість виконання звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux