Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу (фото)

Опубліковано 27 травня 2020 року о 10:58
фото

27 травня 2020 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2020 - 2021 років. Головував на засіданні перший заступник голови Святошинської РДА Сергій Пилипчук. Участь у засіданні взяли голова Святошинської РДА Сергій Павловський, в. о. заступника голови Ірина Жидченко, керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Сьогоднішнє засідання розпочав очільник району Сергій Павловський. Він привітав присутніх, сказав, що радий познайомитися з професіоналами, які присутні у залі, та сподівається на плідну, згуртовану співпрацю на благо жителів району: «Знаю, що в комунальних службах району працюють спеціалісти високого класу. Працювати будемо ефективно й, головне, дуже оперативно. Завжди готовий сприяти у вирішенні будь-яких питань комунальної сфери. Ми всі повинні пам’ятати, що якість роботи комунальних служб у значній мірі формує ставлення населення до місцевої та міської влади».

Далі за порядком денним розглянули стан виконання протокольних доручень.

Після цього начальних відділу з питань цивільного захисту Юрій Іщенко проінформував присутніх про ситуацію із захворюванням на коронавірусну інфекцію у Святошинському районі. Повідомив, що карантинні обмеження продовжуються до 22.06.2020, щодо ситуації в гуртожитку на вул. Серпова, 9, то вона контрольована: цілодобово територія патрулюється працівниками поліції та підрозділів МНС.

Наступним питанням був розгляд стану усунення пошкоджень зовнішніх теплових мереж.

По РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго»:

- до кінця тижня будуть завершені роботи з відновлення тротуару після проведення аварійних робіт на вул. Котельникова, 7 – 10;

- проводяться ремонтні роботи в теплопунктах на вул. Корольова, 11/1, вул. Григоровича-Барського, 7, відповідні роботи будуть завершені до кінця тижня у пров. Святошинському, 2;

- капітальні ремонтні роботи на Борщагівському шляхопроводі проводяться за графіком і будуть завершені до 30.09.2020.

По РТМ «Нивки» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго»:

- ведуться ремонтні роботи на теплопунктах на вул. Депутатській, 2 і Берковецька, 6. Головуючий Сергій Пилипчук звернув увагу присутніх керівників комунальних служб, що у зв’язку з відновленням роботи дошкільних навчальних закладів необхідно особливу увагу приділити забезпеченню ГВП на цих об’єктах;

- розпочалася промивка систем ЦО в житловому фонді району: заплановано провести відповідні роботи у 206 будинках комунальної власності, за графіком на сьогодні промито системи у 35 житлових будинках;

- у 715 житлових будинках комунальної власності заплановано провести підготовчі роботи до початку опалювального сезону 2020 – 2021 рр. На сьогодні обстежено 122 будинки та складено відповідні акти попереднього огляду.

Після цього перейшли до питання функціонування ліфтового господарства. На ранок 27.05.2020 у зупинці було 34 ліфти, з них 6 на модернізації, 28 – підлягають ремонту та регулюванню. Продовжується дезінфекція ліфтових кабін.

Далі перейшли до питання покосу трави. Головуючий Сергій Пилипчук зауважив керівнику КПУЗН Святошинського району, що необхідно активізувати роботи в цьому напрямі та суворо дотримуватися затвердженого графіка.

На завершення зупинилися на проведенні робіт з відновлення благоустрою після розриттів, закритті контрольних карток на тимчасове порушення благоустрою та складанні відповідних протоколів про адміністративне правопорушення, а також контролі за виконанням звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux