Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу (фото)

Опубліковано 10 червня 2020 року о 11:48
фото

10 червня 2020 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2020 - 2021 років. Головував на засіданні перший заступник голови Святошинської РДА Сергій Пилипчук. Участь у засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з доповіді начальника відділу з питань цивільного захисту Юрія Іщенка про здійснення заходів із запобігання поширенню на території району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Далі розглянули стан виконання протокольних доручень і стан проведення гідравлічних випробувань тепломереж та усунення пошкоджень зовнішніх теплових мереж.

З останнього питання заслухали керівників РТМ.

По РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго»:

- продовжуються гідравлічні випробування в 5 квартальних теплових пунктах (далі – ТП), усуваються виявлені пошкодження мереж;

- проводяться роботи з усунення пошкоджень мереж на вул. Я. Коласа, 23.

По РТМ «Нивки» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго»:

- провели гідравлічні випробування в ТП на вул. Берковецька, 6, Депутатська, 2

- усуваються пошкодження тепломереж на вул. Наумова, 23;

- будуть проведені роботи з усунення пошкоджень мереж на вул. Пушиної, 5;

- сьогодні розпочали відкачування води в зоні затоплення зовнішніх тепломереж на вул. Ірпінська, 2 для подальшого усунення пошкоджень.

Наступним питанням розглянули стан виконання робіт із промивки внутрішньобудинкових систем централізованого опалення. Роботи проводяться відповідно до розробленого графіка. Із передбачених згаданим графіком 206 будинків відповідні роботи проведено в 110.

Після цього мова на засіданні йшла про стан оформлення паспортів готовності житлових будинків до опалювального сезону 2020 – 2021 рр.: із 712 житлових будинків комунальної власності на сьогодні отримано відповідних актів із зауваженнями щодо 679 будинків.

Щодо функціонування ліфтового господарства – у зупинці 33 ліфти, з них: 6 – на заміні, 27 – на капітальному ремонті.

Наступне питання порядку денного – здійснення покосу трави на закріплених територіях. Головуючий на засіданні Сергій Пилипчук дав доручення начальнику відділу контролю за благоустроєм Роману Баришовцю активізувати роботу з суб’єктами господарської діяльності некомунальної власності щодо необхідності проведення покосу трави на прилеглій  до об’єкта території.

Також було розглянуто питання щодо проведення робіт з відновлення благоустрою після розриттів та закриття контрольних карток на тимчасове порушення благоустрою, а також щодо складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою та несвоєчасне прибирання балансоутримувачем закріплених територій.

На завершення зупинилися на контролі за виконанням звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux