У Центрі «Десантник» підвищують професіоналізм тренерського складу


Харчування спортсменів, як і харчування будь-якої здорової людини, виконує функцію забезпечення організму необхідною кількістю енергії і харчовими речовинами. Крім того, раціон розглядають як активний фактор, що сприяє збереженню здоров'я, профілактиці захворювань, природному процесу зростання, розвитку і розширенню меж адаптації до систематичних фізичних навантажень.
Про це та про інше сьогодні говорили у Центрі «Десантник» на семінарі «Ази спортивної дієтології. Види спортивних дієт при підготовці спортсменів», який проводила доцент кафедри медико-біологічних дисциплін НУФВСУ, кандидат медичних наук, практикуючий лікар-дієтолог Палладіна Оксана Львівна.
Сучасність вимагає від тренерів обізнаності не тільки щодо певного виду спорту, а й стосовно правильного харчування спортсменів. І це добре розуміють у Центрі «Десантник», проводячи такі заходи, які підвищують професіоналізм педагогічного складу.
Джерело: Центр «Десантник»