Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В Святошині дружно та весело відсвяткували Міжнародний день сім’ї (фото)

Опубліковано 19 травня 2014 року о 10:03

У всі часи, за відношенням держави, а також за становищем родини в суспільстві судили про розвиток країни. Це тому, що щасливий союз сім’ї і держави – необхідна запорука процвітання і добробуту її громадян.

17 травня 2014 року численна громада Святошина відсвяткувала Міжнародний день сім’ї, що беззаперечно є найбільшим сімейним святом нашого часу.

Під патронатом Київського міського голови Володимира Бондаренка та за сприяння голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Кулика творчі родини Святошина та дітей пільгових категорій вітав розважальною програмою цирк – шапіто «АРТФЛАЙ».

Вже з обіду на ріг вулиць Тулузи та Якуба Коласа здавалося зібралося пів району: лунала гучна музика, тріпотіли різнокольорові кульки, чудово смакувала солодка вата. Що ж іще треба малечі для гарного настрою? Та й батькам приємно, коли на обличчях їх дітей сяють щасливі усмішки.

Цирк - це, мабуть, єдине місце, де і дорослі знову стають дітьми. Де завжди серйозні обличчя поважних осіб не стримують сміху, вітаючи ведмедя на велосипеді. Де згадуються дитячі мрії - бути клоуном чи літати під самим куполом на трапеції.

Цього року великий цирковий шатер ледь вмістив усіх охочих переглянути широку програма веселого циркового мистецтва, яку підготували для дітей і батьків артисти цирку.

Особисто завітав поздоровити святошинців зі святом сім’ї голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Кулик.

«В житті кожної людини немає нічого міцнішого за родинні зв’язки, немає нічого найдорожчого ніж наші діти. Бажаю Вам та всім вашим рідним міцного здоров'я, щастя, достатку, добра та злагоди, непохитної твердості родинних стосунків і впевненості у завтрашньому дні! Пам’ятаймо, що міцна родина – головна складова щастя, успішності кожної людини, запорука єдності громади!», - зазначив очільник Святошинського району.

А далі і діти, і дорослі отримали чудову нагоду поринути у світ пригод, магії та необмежених людських можливостей.

Свято вдалося на славу. Додавали гарного настрою веселі дитячі мелодії, кумедні витівки клоунів, дресировані тварини, пустотливі мавпочки, неймовірні трюки володарів вищих нагород на міжнародних циркових конкурсах: акробатів, жонглерів, еквілібристів, повітряних гімнастів.

Асистентами у деяких номерах циркової програми були самі діти, що додало їм неабияких приємних та незабутніх вражень від участі у шоу.

Ще довго після завершення циркового дійства лунали вдячні відгуки святошинців керівництву міста та району за благодійне шоу.

«Найважливіше у нашому житті – це усмішки дітей, це гарний настрій їх батьків, і ми докладемо максимум зусиль, щоб якомога більше киян отримували святковий настрій не лише у святкові дні, а щоб кожен день їх життя було схожим на свято», – пообіцяв на прощання Олександр Кулик.

Сподіваємось, що проведене свято стане ще однією сходинкою до зближення та родинного єднання, адже лише єдність рідних людей, лише розуміння та готовність прийти на допомогу в будь-яку хвилину, самовідданість і любов можуть зробити життя кожної родини більш щасливим.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux