Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В Святошині відкрито пункт прийому гуманітарної допомоги для потреб АТО

Опубліковано 23 серпня 2014 року о 08:23
фото

Всеукраїнська громадська організація Спілка громадських організацій України «Народна рада», до складу якої входять понад 4,5 тис. громадських організацій, іде в ногу з владою під девізом об’єднання і зміцнення Української держави.

За ініціативи одного з найактивніших комітетів ВГО «СГОУ «Народна рада», Комітету по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю, більшість членів якого сьогодні беруть участь в антитерористичній операції в Східних регіонах України, в Святошинському районі столиці 22 серпня було відкрито пункт збору гуманітарної допомоги.

Активісти збирають не лише речі, вкрай необхідні для забезпечення військовослужбовців, які беруть участь у врегулюванні ситуації на Донбасі, але й речі, необхідні для нормального життєзабезпечення вимушених переселенців, осіб, які постраждали від внаслідок бойових дій на сході України, сприяють вирішенню гуманітарних проблем мешканців вказаного регіону України.

Серед речей, вкрай необхідних для військовослужбовців, що служать в зоні АТО: медичні засоби, продукти харчування тривалого зберігання, спецодяг, речі першої необхідності.

 

Медичні засоби

1

Знеболююче в шприц-тюбиках, ліки від діареї та запору, жарознижувальні засоби, знеболюючі та заспокійливі засоби, термометри, сорбенти, ранозагоювальні засоби, засоби від опіків, вітаміни, перекис водню, йод, зеленка, фукорцин, спирт, тактичні джгути, лейкопластир, бинти, вата, рідина для обробки ніг - «Дезинфікатор для ніг»

Продукти

2

Чай, кава, цукор, печиво, сало, ковбаса, тушонка, консерви, крупи, цибуля, часник, згущене молоко, сухе молоко, шоколад, напівфабрикати та продукти довготривалого зберігання, мінеральна вода

Спецодяг

3

Бінокль 40-кратний, оптика > 12х50, тактичні рукавиці, наколінники, маскувальний халат тканинний камуфляжний, спальники, шоломи кевларові або сфери, зброярське масло, камуфляжна форма, берці, окуляри, бронежилети, коліматори, тепловізори, рації талони на паливо для швидкої допомоги, мобільні карточки поповнення рахунку, ковдри, електрочайники, електрогенератори, старі мобільні телефони для зв’язку

Список необхідних речей:

4

Чоловіча нижня білизна (носки, труси, футболки), засоби гігієни (станки для гоління, піна для гоління, мило, зубна щітка, зубна паста,туалетний папір), дощовики (штани і куртка), кросівки 42- 45 розмір, засоби від мух, спиртові серветки, питна вода, тютюнові вироби, запальнички, сірники

 

Пункт прийому гуманітарної допомоги діє за адресою: вулиця Академіка Булаховського, 5-д (в приміщенні кафе "Мачу Пікчу").

Відповідальна особа за збір та відправлення гуманітарної допомоги - Юрій Васильович Присяжнюк.

Контактний телефон: 093-699-80-50

Шановні святошинці, підтримайте ініціативу активістів. Ваша небайдужість величезною мірою сприятиме зміцненню бойового духу військовослужбовців, готовності відстоювати нашу свободу і наше майбутнє у найскладніших умовах.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux