В Святошинській РДА проведено нараду щодо дотримання вимог безпеки під час експлуатації газових балонів


2 березня 2016 року в Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась нарада з керівниками закладів громадського харчування та ринків на тему: «Про дотримання вимог безпеки під час експлуатації газових балонів».
Очолив нараду перший заступник голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Пилипчук С.І.
До участі у нараді були залучені: завідувач сектору з питань охорони праці Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міської державної адміністрації Лисенко С.І., головний державний інспектор відділу нагляду АПК та СКС управління нагляду промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області Бровченко Т.Ф., головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області Аврамчук Ю.М., завідувач сектору з питань охорони праці Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Савчук Е.В., начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Іщенко Ю.А., головний спеціаліст відділу економіки, підприємництва та торгівлі Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації
Якимець А. П., керівники закладів громадського харчування та ринків Святошинського району.
Підготував нараду сектор з питань охорони праці з залученням відділу економіки, підприємництва та торгівлі Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.
Під час виступу Сергій Пилипчук зосередив увагу керівників закладів громадського харчування та ринків Святошинського району на дотриманні вимог законодавства України з питань охорони праці при експлуатації балонів.
З метою попередження нещасних випадків з використанням балонів зрідженого вуглеводневого газу в закладах громадського харчування на нараді було заслухано доповідь представників Головного управління Держпраці у Київській області Аврамчук Ю.М. та Бровченко Т.Ф.
По закінченню наради, відбулося обговорення, під час якого керівники закладів громадського харчування та ринків мали змогу задати фахівцям питання, що стосуються дотримання законодавства України з питань охорони праці та отримати вичерпні відповіді. За результатами наради складено протокол.
Джерело: сектор з питань охорони праці