Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Вчитель початкових класів спеціалізованої школи № 254 Лідія Андрусишин отримала Подяку Президента України

Опубліковано 11 червня 2020 року о 16:00
фото

9 червня 2020 року представник Офісу Президента завітав до спеціалізованої школи № 254 для урочистого вручення Подяки Президента України Володимира Зеленського та подяки від Міністерства освіти і науки України вчителю початкових класів Андрусишин Лідії Миколаївні за участь у національному освітньому проекті «Всеукраїнська школа онлайн», де пані Лідія стала телевчителем української мови для здобувачів освіти 4-их класів.

Лідія Миколаївна мріяла стати вчителем ще у шкільні роки і, закінчивши навчальний заклад, а це була саме спеціалізована школа № 254, поставила собі за мету повернутися працювати у свою рідну школу і стати одним з найкращих вчителів для своїх учнів. Закінчивши університет, прийшла працювати саме в нашу школу і з перших днів роботи проявила себе як творчий, креативний, цілеспрямований вчитель. Щодня переймаючи досвід своїх колег, займаючись самоосвітою, вишукуючи сучасні прийоми та опановуючи нові технології у навчанні, проводить надзвичайно цікаві уроки, де діти занурюються у світ знань. Працюючи у команді професіоналів, відчуваючи неймовірну підтримку від колег, учнів та їх батьків, восени минулого року Лідія Миколаївна виборола 1 місце на районному етапі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2020», що дало їй можливість представити Святошинський район на місцевому рівні. У січні поточного року пройшов ІІ етап конкурсу, і Лідія Миколаївна посіла почесне 2 місце на міському етапі.

Під час дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, надійшла пропозиція взяти участь у зйомках «Всеукраїнської школи онлайн». Лідія Миколаївна прийняла цей виклик і занурилась у процес зйомок.

На її онлайн-уроках, відкритих зйомках, майстер-класах тощо завжди дуже багато реквізиту, який вона виготовляє сама. До кожного уроку готується ретельно, шукає цікавинки, дізнається про сучасні технології і не боїться впроваджувати їх у навчальний процес.

Під час зйомок оператори не встигали за потоком ідей від Лідії Миколаївни і називали її «королевою креативу»! На її уроках були і роботи, і шифри, і величезна мильна бульбашка, акваріум, а також не обійшла пані Лідія стороною сучасну гру «Майнкрафт», де створені її ученицею Єлизаветою Рядновою герої Калинка і Марко навчались у школі разом з дітьми всієї України.

Віримо, що майстерність нашого вчителя допомогла випускникам початкової школи легко та цікаво засвоїти навчальний матеріал в умовах дистанційного навчання.

Колектив спеціальної школи № 254 щиро дякує Лідії Миколаївні за високий професіоналізм, пізнавальні уроки, сміливість та готовність ділитися досвідом та навчити українських школярів. Бажаємо творчої наснаги, успіхів та чекаємо нових перемог.

 Скарбничка цікавих уроків від Андрусишин Лідії Миколаївни:

 4 клас. Українська мова. Узагальнення з теми “Дієслово”. Змінювання дієслів (Тиж.1:ВТ) https://www.youtube.com/watch?v=0i77AHe8T7Y&list=PLFVSJgZgf7h92vhwq4_LFYlfPbHNbO4B-&index=54

4 клас. Українська мова. Поняття про прислівник (Тиж.1:ЧТ)

https://www.youtube.com/watch?v=e88kuEVze0Y&list=PLFVSJgZgf7h92vhwq4_LFYlfPbHNbO4B-&index=48

4 клас. Українська мова. Узагальнення. Самостійні та службові частини мови (Тиж.3:ВТ) https://www.youtube.com/watch?v=u_ZIaBt7gqc&list=PLFVSJgZgf7h92vhwq4_LFYlfPbHNbO4B-&index=27

4 клас. Українська мова. Словосполучення і речення. Види речень (Тиж.3:ЧТ)

https://www.youtube.com/watch?v=lPDwaIsm7I&list=PLFVSJgZgf7h92vhwq4_LFYlfPbHNbO4B-&index=20 .

 Джерело: ЗЗСО № 254.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux