Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

«Весняне свято з жіночим обличчям». В Святошинському районі привітали жінок з Міжнародним жіночим днем (фото)

Опубліковано 06 березня 2014 року о 15:57
фото

Усе від жінки народилось в світі і плин життя, й пекучий біль журби

Від жінки у житті зростають діти, й найкраще свято ранньої весни

Від жінки мусило колись зачатись усе навкруг живуще, я і ти

Бо біля витоків життя стояла мати стоїть й стояти буде на віки

Лише один раз на рік наближається день, коли ми вимовляємо слово «жінка», розуміючи при цьому не домашні клопоти та життєві турботи, а квіти, свято і добрий настрій. Це миле і тепле свято щоразу сповіщає нам про прихід п’янкої, чарівної весни, налаштовує на світлі та радісні почуття. Воно дає чоловікам можливість ще раз осягнути значимість жінки в житті, висловити щире захоплення її вродою, багатством душі, щедрістю серця і засвідчити глибоку повагу найкращим в світі матерям, сестрам, дружинам та донькам.

6 березня 2014 року в актовій залі Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації сердечні вітання з нагоди Міжнародного жіночого дня від чоловіків приймали жінки Святошинського району.

Чарівну половину людства з Міжнародним жіночим днем привітав голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Юрій Іванович Бондар.

«Рідні, кохані, шановні, прекрасні жінки, нехай весна завжди живе у ваших серцях, щодня, за будь-якої погоди та за будь-яких обставин. А святковий настрій нехай вам завжди забезпечують ті, хто поряд з вами, хто любить вас і кого любите ви. Святошинський район завжди славився своїми жінками. Уособлюючи собою красу і досконалість, ви надихаєте нас на нові звершення гострим розумом і невичерпним талантом. Саме тому так важлива ваша місія, так цінні для суспільства ваші досягнення. Кожна з Вас - символ родинного затишку, домашнього вогнища, сімейного благополуччя, святий образ жінки-матері, коханої й вірної супутниці. Заради Вас відбуваються і великі діяння, і повсякденні справи. Ви наповнюєте наше буття високим змістом любові, добра і краси, розфарбовуєте його яскравими емоціями. Ви ділитеся теплом своїх сердець, підтримуючи мудрим словом, надихаючи на подвиги, творчість, працю. А для цього необхідний особливий жіночий такт, інтуїція, терпіння - ті дивовижні якості, яких часто так не вистачає нам, чоловікам», - вітаючи жінок зазначив Юрій Бондар.

За багаторічну сумлінну, творчу працю, активну життєву позицію, високий професіоналізм, відповідальність, креативність та успіхи у професійній діяльності, за вагомий внесок у розвиток української культури Юрій Бондар нагородив найуспішніших представниць Святошинського району Подяками та Почесними грамотами Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

Не залишив без уваги найактивніших діячок Святошинського району і настоятель парафії Свято-Олександро-Невського храму на Галаганах протоієрей Української Православної Церкви Миколай Йосифчук.

За благословенням Святійшого Патріарха Київського і всієї Русі – України Філарета, він вручив жінкам Святошина: педагогам, бібліотекарям, громадським діячам, відзнаки Української православної церкви благословенні грамоти за внесок в зміцнення православ’я, розвиток духовності народу України, за заслуги перед Помісною Українською Православною Церквою та побожним українським народом.

Жінка - мати, берегиня, трудівниця, оспівана в піснях та віршах. Перед нею вклоняються, нею захоплюються, її кохають. Багато теплих і ніжних слів, веселого настрою і добра додали у душі жінок творчі колективи району та вихованців підліткових клубів за місцем проживання ЦСПК «Щасливе дитинство».

Чудовим музичним подарунком жінкам стали пісні «Червона калина» та «Пісня про маму» у виконанні сестер Адріани і Мідеї Наруцьких, «Ой у вишневому саду» у виконанні дуету Петренко Оксани і Домовесової Регіни, танцювальна мініатюра «Квіточка і бджілка, та грандіозне виконання українських народних пісень у виконанні ансамблю народної пісні Київської дитячої музичної школи №23.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Святошинської РДА.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux