Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбулась звітно-виборча конференція жителів за місцем проживання ОСН «Вуличний комітет «Вулиця академіка Туполєва» (фото)

Опубліковано 29 січня 2014 року о 14:32

25 січня 2014 року в приміщенні ЗНЗ №203 Святошинського району м. Києва (вул. Туполєва, 17) відбулась звітно-виборча конференція жителів за місцем проживання органу самоорганізації населення «Вуличний комітет «Вулиця академіка Туполєва».

Учасниками звітно-виборної конференції жителів за місцем проживання стали 17 мешканців мікрорайону.

Серед запрошених – представники Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації: Буцько Валентин Анатолійович – заступник керівника апарату Святошинської РДА, Романенко Ірина Олексіївна – начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю, Мужиченко Євген Олександрович – заступник начальника управління житлово-комунального господарства, Вакуленко Олександр Петрович – завідувач сектором взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції апарату Святошинської РДА, Юдін Сергій Веніамінович - директор КП РЕО-10, мешканці будинків ОСН.

Серед основних питань порядку денного: звіт керівника ОСН Ширяєва Володимира Сергійовича про роботу комітету за 2013 рік, а також переобрання  керівника ОСН (у зв’язку із заявою), секретаря ОСН, першого заступника керівника ОСН та заступників керівника.

Звітуючи про роботу комітету за 2013 рік Володимир Сергійович Ширяєв

зазначив, що протягом минулого року комітетом ОСН було проведено велику роботу, результатом якої є виграш у міському конкурсі проектів та програм місцевого самоврядування і отримали фінансування у розмірі 40 тис. грн. на проведення заходів по приведенню будинків та прилеглих територій до відповідного санітарного стану (наразі кошти вже освоєно, а роботи виконані в повному обсязі). За рік ОСНівці вирішили питання відновлення благоустрою після ремонтів на інженерних мережах на території ОСН, домоглися придбання та встановлення додаткових урн для сміття біля під’їздів житлових будинків ОСН, ініціювали створення в мікрорайоні добровільних народних дружин, вирішили найбільш проблемні питання з ліквідацією сухостоїв на території ОСН, розробили план проведення та узгодили вартість капітальних ремонтів будинків, які входять до складу ОСН, провели роз’яснювальну роботу з боржниками по питанню реструктуризації боргів за опалення, ВГП, електроенергію, вирішили питання про введення в дію єдиного тарифу на послуги для всіх мешканців у будинках ОСН, провели роботу по безкоштовному встановленню водолічильників та виявили бажання про встановлення лічильників газу, проконтролювали благоустрій та упорядкування прибудинкових територій тощо.

Члени ОСН та запрошені гості оцінили звіт про діяльність органу самоорганізації населення за 2013рік на відмінно.

Також Володимир Сергійович проінформував присутніх про плани роботи комітету на 2014 рік, а заплановано дійсно багато. Це і клопотання перед Святошинською РДА про виділення для ОСН зелених насаджень, і зобов’язання спеціалізованих організацій ПАТ «Київенерго» та АК «Київводоканал» відновлювати благоустрій територій після ремонтів на мережах, і ліквідація пересувної трансформаторної підстанції, і відновлення зруйнованого дитячого майданчика, і відновлення освітлення біля вхідних дверей до будинків, і ще багато чого іншого.

Тож бажаємо оновленому ОСН «Вуличний комітет «Вулиця Академіка Туполєва» наснаги у вирішенні актуальних питань життєдіяльності мікрорайону, і нагадуємо, що звітно-виборча конференція жителів за місцем проживання ОСН «Вуличний комітет «Вулиця Академіка Туполєва» стала завершальним етапом проведення конференцій ОСН У Святошинському районі столиці.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Святошинської РДА.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux