Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відкритий чемпіонат Святошинського району з акватлону

Опубліковано 11 травня 2019 року о 10:58
фото

8 травня в день пам’яті та примирення, що відзначається в річницю Перемоги над нацизмом в Європі, вшановують пам'ять загиблих у Другій Світовій війні. Традиційно в ці дні у Святошинському районі проводяться змагання з акватлону (біг, плавання) серед дітей 2011-2013 років народження, присвячені пам’ятній даті.

Змагання пройшли під керівництвом управління освіти, молоді та спорту Святошинського району, Дитячо-юнацького спортивного клубу з водних видів спорту «Бригантина», за підтримки Всеукраїнської федерації морських багатоборств та акватлону.

Змагання проводились з метою широкого залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя та популяризації водних видів спорту. Учасниками змагань стали понад 200 спортсменів віком від 5 до 8 років. Кожна  вікова категорія долала дистанцію з бігу та плавання. 

На урочистому відкритті змагань були присутні почесні гості:

Головний спеціаліст з питань позашкільної освіти управління освіти, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації – Ревуцька Лілія Йосипівна;

Помічник Народного депутата України Олександра Юрійовича Третьякова – Микола Владиславович Чернецький;

Заслужений тренер України, відмінник освіти, директор Дитячо-юнацького клубу «Бригантина» – Станіслав Станіславович Загорія;

Головний суддя змагань, заслужений тренер України, суддя міжнародної категорії – Орлова Ольга. 

Найстарші спортсмени 2011 року народження здолали дистанції 200 м біг (стадіон СЗШ № 235 ім. В. Чорновола) та плавання 3 басейни вільним стилем (басейн СК «Бригантина» 17 метрів). За результатами змагань у цій віковій групі призерами та переможцями стали:

1 місце – Бут Дарина, Широких Максим

2 місце – Жовта Владислава, Главак Тимофій

3 місце – Якимець Вікторія, Сокул Макар. 

Учасники 2012 року народження змагалися на дистанціях 200 м біг та 2 басейни вільним стилем. В цій віковій категорії перемогу святкували Самохіна Вікторія та Мазуренко Тимур, срібними призерами стали Рішкевич Аріна, Кравчук Назар, бронзовими – Оніщук Мар'яна, Козаченко Денис. 

Учасники 2013 року народження змагалися на дистанціях 100 м бігу та плавання 17 метрів вільним стилем. За результатами змагань у цій віковій групі призерами та переможцями стали:

1 місце – Пазюк Тая, Керезвас Максим

2 місце – Грозна Ангеліна, Бабатунде Аарон

3 місце – Клименко Софія, Гайнутдінов Георгій 

Спортсмени-призери та спортсмени-переможці змагань з акватлону були нагороджені дипломами, медалями та подарунками від управління освіти, молоді та спорту та народного депутата Олександра Третьякова. Наймолодші учасники, дівчата 2014 року народження – Самохіна Аня, Ступак Марія, Гавриленко Варвара, Кобилінська Марія – отримали пам’ятні дипломи. Всі учасники змагань були нагороджені пам’ятними сувенірами та солодощами.

 

Джерело: управління освіти, молоді та спорту Святошинської РДА.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux